Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

dm predstavio nove beauty trendove i novitete iz svijeta ljepote

U impozantnom Francuskom paviljonu, u četvrtak, 31. ožujka, održan je drugi dm beauty break na kojem je dm predstavio nove trendove u svijetu ljepote te nove brendove koji će obogatiti dm-ove police diljem Hrvatske

dm beauty break (48).JPG
Budi najbolja verzija sebe.

Ovoj večeri, kojom je dm slavio ljepotu nadahnutu umjetnošću, pridružili su se i brojni influenceri, koji su među prvima mogli isprobati i nove Ovoj večeri, kojom je dm slavio <strong>ljepotu nadahnutu umjetnošću</strong>, pridružili su se i brojni <strong>influenceri</strong>, koji su među prvima mogli isprobati i nove <a>brendove </a><a href="https://www.dm.hr/marke/lumene-293584"><strong>Lumene</strong></a><strong>, <a href="https://www.dm.hr/marke/clea-290134">Cléa</a> i </strong><a href="https://www.dm.hr/marke/daytox-290626"><strong>Daytox</strong></a> za cjelovitu njegu kože te uživati u brojnim iznenađenjima koje su za njih pripremili dm i partneri.

Na dugo očekivanom drugom dm beauty breaku, predstavili smo zajedno s partnerima, odabrane nove brendove i iznimno tražene proizvode dm marki koji prate proljetne i ljetne trendove te svojom kvalitetom i pristupačnom cijenom pobuđuju velik interes naših kupaca. Vjerujemo da će novi brendovi i proizvodi iz svijeta ljepote koji su od sada dostupni u prodavaonicama dm-a i u dm online shopu izazvati jednako oduševljenje“, istaknula je Gordana Picek,prokuristica i voditeljica resora Nabave i marketinga u dm-u.

shimmer fallback

Večer u Francuskom paviljonu bila je inspirirana umjetnošću pa su se tu našli i brojni beauty i art sadržaji poput kutka za slikanje na platnu te kutaka u kojima su dm beauty savjetnice, educirani djelatnici dm-a, savjetovali o pravilnom odabiru i nanošenju make-upa. Tako su gošće, među kojima su bile i Renata Sopek, Josipa Pavičić, Jelena Perić, Đurđica Vorkapić i Nabilah Harron, osim savjetovanja imale priliku i isprobati proizvode Cléa čija se moć krije u njegujućem magarećem mlijeku te proizvode iz finske linije Lumene u kojoj je pohranjen dašak arktičke izvorske vode, kao i upoznati njemački, 100 % veganski skincare brend Daytox. Gosti su imali priliku saznati više o dm markama trend IT UP i s-he, a u kutku posvećenom prirodnoj kozmetici alverde odabrati vlastiti balzam za usne.

shimmer fallback

U ovaj ambijent odlično se uklopio i make up brend Milani čija je osnivačica profesorica likovne umjetnosti te brendovi Olival, K18 i L'Oreal koji su predstavili svoje beauty proizvode.

Kao podsjetnik na ovo posebno druženje, gosti su se mogli fotografirati u posebno dizajniranim kornerima te sa sobom ponijeti umjetnički uradak koji su izradili pod vodstvom akademske slikarice Dore Šitum.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.