Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Nek' blješte!

Chrome ili zrcalna manikura - svidjet će ti se što vidiš u ogledalu

Metalik nokti kakve nosi britanska pjevačica ove su sezone totalni hit. Začini svoj outfit jednom ovakvom manikurom. Inspiraciju smo pronašle kod Due Lipe i na Instagramu

profimedia-0681454787.jpg
Foto: Profimedia.hr
Budi najbolja verzija sebe.

Tražiš li proljetnu, ultra modernu manikuru, baci oko na nokte Due Lipe. Popularna britanska pjevačica albanskih korijena diktira trendove, a posebnu pažnju poklanja noktima pa nećeš pogriješiti "prepišeš" li od nje. Najnovija manikura koju je Dua Lipa isfurala je chrome ili zrcalna u tamnoljubičastoj boji, a pokazala ju je prije nekoliko dana na Instagramu, tijekom druženja kod svoje joga učiteljice i prijateljice Annie. S obzirom da su u igri bile i karte za gatanje, cure su ovu objavu nazvale Vještičja posla. Sigurne smo da bi vještice dale metlu za ovakvu manikuru!

Image
Sve pršti od boja

'Skittles' manikura - nokti u drugačijim bojama stvarno izgledaju sjajno

Nakon ljubičaste, Dua Lipa se odlučila i za chrome žutu manikuru i fantastično je iskombinirala s outfitom i nakitom, a onda i za još jednu ljubičastu.

shimmer fallback

Ako si i ti ljubiteljica zrcalne iliti chrome manikure (ne kažemo pritom da si vještica) u nastavku ti donosimo ideje koje bi ti mogle biti inspiracija za idući odlazak u beauty salon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Dvije nježne nijanse

Nenametljive, nježne nijasne ružičaste u chrome izdanju izgledaju sjajno i to ne samo u doslovnom smislu ove riječi. Nokte jedne ruke nalakiraj tamnijom, nokte druge za nijansu svjetlijom bojom laka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Francuska chrome skittles manikura

Prošli tjedan smo pisale o skittles manikuri, a sudeći prema djevojkama i ženama koje susrećemo skittles je bila pun pogodak. Svima nam se nokti šarene. Želiš li skittles dignuti na višu razinu, a opet ne pretjerati, napravi francusku chrome manikuru po skittles načelima - svaki nokat u svoju boju i neka ona bude što življa. Nosi se šareno i svjetlucavo, proljeće sve podnosi.

Chrome ala Zlatna Mara

Nemoj guglati ovaj naziv jer smo ga izmislile. Nismo mogle odoljeti, a da ovu manikuru ne usporedimo s bubom na koju toliko nalikuje. Štoviše, prilično smo sigurne da Zlatna Mara, poput Due Lipe diktira modne trendove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Ovo je Zlatna Mara, da znaš o kome pričamo. Kako si je zvala kada si bila mala?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Ombre chrome manikura

Tražiš li manikuru za svečanije prilike, ova je savršena. Toliko je lijepa, bogata i profinjena da može bez dvojbe zamijeniti nakit, ali i nadopuniti ga poput ove na fotografiji.

Srebrna chrome manikura

Poput prethodne i ova može odigrati ulogu nakita. Kombiniraj je na crnu kožnu haljinu, veće srebrne naušnice i crveni ruž. Želiš li nešto sasvim drukčije, zaboravi na crnu i odjeni bijelu haljinu na metalik srebrnu manikuru. Koja ti se više sviđa? Visok sjaj ili chrome matirana na drugoj fotografiji?

Savršena!

Ovo se zove savršeno upariti garderobu i manikuru. Oduševljene smo, iako nismo sigurne bismo li imale hrabrosti odjenuti ovakvo odijelo.

I za kraj opet Dua Lipa

Kao što smo rekle, ona diktira trendove i voli manikure, a u ovoj je iskombinirala reljefnu i chrome. Za neke previše, a za neke taman!

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.