Budi najbolja verzija sebe.
Doza inspiracije

Ove manikure unijet će blagdanski duh u svaki tvoj look

Od onih tradicionalnih manikura pa do minimalizma - ovim simpa idejama s Instagrama zaista je teško odoljeti

Blagdani su nam sve bliže pa svi već pomalo razmišljamo o božićnim dekoracijama, o tome što pokloniti najmilijima, a planiramo i svoje blagdanske kombinacije za sve dane prosinca koji su pred nama.

Želiš li već sada unijeti duh blagdana u svoju svakodnevicu, manikure inspirirane božićnim detaljima sjajna su ideja. Već su nekoliko sezona blagdanske manikure u fokusu trendseterica, ali i nail art majstora, a inspiracija i ideja uistinu je mnogo. Kombinacije crvene i zelene boje ili pak metalik nijansi i šljokica začinjene omiljenim blagdanskim motivima u svaki će tvoj look unijeti dozu božićnog veselja.

Bez obzira na to odlučiš li se za tradicionalnu crvenu manikuru ili si pak više sklona minimalizmu, na Instagramu ćeš pronaći mnoštvo zanimljvih ideja i prijedloga. Manikura je savršen modni dodatak i detalj koji čini onaj završni 'touch' u svakoj kombinaciji.

Budi najbolja verzija sebe.

Ovih blagdana trendovi su zaista raznoliki, no i dalje su jako popularne minimalističke manikure koje djeluju uistinu profinjeno, ali istovremeno i upečatljivo i efektno. Uz klasične crvene tonove, jako su popularne i manikure u zelenim i nude nijansama. Začinjene su šljokicama i zanimljivim oblicima pa će upotpuniti svaki blagdanski look.

Nedostaje li ti inspiracije, u nastavku ti donosimo nekoliko odličnih ideja s Instagrama. Mi se ne možemo odlučiti koja nam je ljepša!

Budi najbolja verzija sebe.

Foto: Instagram

1/6
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.