Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Spoj odvažnosti i elegancije

Umjetničko djelo na noktima: Nosi se apstraktna manikura

Još jedna godina, još jedan trend noktiju zbog kojeg jedva čekamo svoj sljedeći termin za manikuru. Ovoga puta nosi se apstraktna manikura - kao stvorena za sve koji vole retro detalje i pravu umjetnost na svojim noktima

profimedia-0513785588.jpg
Foto: Profimedia

Zaista živimo u zlatnom dobu umjetnosti noktiju. Samo neki od trenutno popularnih su delikatni dizajni noktiju, negative space nokti ili manikure prikladne za Valentinovo, a da ne spominjemo višestruke reinkarnacije klasičnih izgleda, poput francuske manikure u boji. Ipak, društvenim mrežama i nail art salonima nedavno je zavladala i apstraktna manikura koju i same jedva čekamo nositi.

Image
Biraš zagasite ili svijetle tonove?

Manikura iz snova: Pet nijansi lakova za nokte koji će obilježiti 2022.

Utjelovljeni sinkopiranim shemama boja i vrtlozima različitih oblika, apstraktni nokti mogu biti odvažni ili jednostavni koliko god želiš.

Osim toga, apstraktni trend noktiju oslanja se na puno detalja negativnog prostora i potpuno je prilagodljiv kako bi odgovarao tvom raspoloženju. Sve što trebaš učiniti je pregledati nekoliko sanjivih primjera u nastavku i pronaći ćeš onaj s kojim želiš izaći iz salona.

Budi najbolja verzija sebe.
1/9
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.