Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Uz jednostavne trikove do besprijekornih noktiju

Želiš da ti manikura dulje traje? Isprobaj neki od ovih trikova

Nitko ne voli zanoktice i ljuštenje laka na noktima, a kako ti se to ne bi dogodilo i kako bi tvoja manikura dulje trajala, slijedi ovih šest trikova

manikura-trikovi.jpg
Foto: Unsplash

Nije tajna da se s novom i besprijekornom manikurom osjećamo kao nove osobe - njegovane ruke, oblikovani nokti i novi sloj laka ima tu moć da nas transformiraju i odjednom se osjećamo spremne za osvajanje cijelog svijeta. Jednako tako, ništa nije gore od noktiju koji pucaju, laka koji se ljušti ili tih groznih zanoktica koje se uporno pojavljuju ako ruke ne njegujemo kako treba.

Image
Prepoznaj ih na vrijeme

Znakovi po kojima ćeš prepoznati lošu manikuru ili pedikuru

To je, nažalost, česta pojava, posebno ako ne hodaš redovito na manikure kod kozmetičarke i sama uređuješ svoje nokte, pa je sasvim logično pitanje koje si postavljaš - što učiniti da mi manikura traje dulje i da mi nokti budu njegovani? Naravno, nijedna manikura ne traje vječno i uvijek ćeš ju, prije ili kasnije, morati obnoviti, no postoji nekoliko trikova koji ti mogu pomoći u tome da barem malo produžiš "rok trajanja" svojoj manikuri.

Dobra manikura puno je više od samo laka za nokte - važno je koristiti ulje za njegu kutikula, ali i rukavice dok čistiš s jakim sredstvima za čišćenje, kao i izbjegavati prevruću vodu. A kako tvoja manikura ne bi bila uništena već nakon tjedan dana, u nastavku pronađi šest savjeta koji će ti pomoći da traje dulje.

Budi najbolja verzija sebe.
1/7
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.