Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Znate li kako djeluje alkoholni ocat kao dezinfekcija?

Pokušavate napraviti savršeno sredstvo za dezinfekciju ili vam je potrebno sredstvo za pranje rublja koje će ujedno i dezinficirati? Tu je alkoholni ocat i dezinfekcija je zagarantirana

Znate li kako djeluje alkoholni ocat kao dezinfekcija?
Budi najbolja verzija sebe.


Možete slobodno zaboraviti na sredstva za čišćenje puna kemikalija i štetnih sastojaka! Jer, u samo nekoliko minuta, možete sami kod kuće izraditi prirodna sredstva za čišćenje. Najbolja dezinfekcija je alkoholni ocat od kojeg možete napraviti i sredstva za čišćenje.

shimmer fallbackPovremenim pročišćavanjem zraka i dezinfekcijom prostora oko sebe možete spriječiti širenje virusa koje donesete izvana, što može pomoći da se osjećate sigurnije. Za takvu dezinfekciju najpogodnija je kombinacija vode i medicinskog alkohola, odnosno alkoholnog octa, koji je jeftiniji, pa tako i prihvatljiviji za korištenje u kućanstvu, pogotovo ako želimo dezinficirati veće površine.

Nitko ne voli kemikalije koje se nalaze u sredstvima za čišćenje, ali ne brinite. Magično sredstvo kojim se obavlja dezinfekcija, nalazi se u vašem domu. Služi i za čišćenje kamenca.
Sve što vam je potrebno kako biste na prirodan način očistili tvrdokorni kamenac jest pola litre vode, jednako toliko alkoholnog octa te korica limuna. S obzirom na to što alkoholni ocat sam po sebi ima dosta intenzivan i pomalo neugodan miris, miris koji vam možda neće odgovarati, u ovu mješavinu slobodno dodate nekoliko kapi eteričnog ulja.

Sve ulijte u prethodno opranu bocu s prskalicom i spremni ste za čišćenje. S ovim pripravkom možete čistiti zaista sve – od prljavih sanitarija u kupaonici, sudopera u kuhinji, te svih drugih površina u vašem domu.

Dezinfekcija doma, osobito u ovo vrijeme borbe protiv virusa, imperativ je za očuvanje zdravlja vas i vaših najmilijih.

Sam alkoholni ocat je odličan dezinficijens, i sve što alkoholni ocat napravi možete biti sigurni da je dezinfekcija izvršena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.