Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Svijet poznatih

Na velikom ekranu najveći neprijatelji, a u privatnom životu super prijatelji

Nije neobično razviti prijateljstvo na poslu, ipak se puno vremena provodi u radnom okruženju. No malo je neobično kada dobri prijatelji moraju glumiti najveće neprijatelje poput ovih glumaca

BeFunky-collage (3).jpg
Foto: Profimedia.hr
Budi najbolja verzija sebe.

Ponekad glumci toliko dobro naprave svoje filmske ili televizijske uloge da gledatelji pomisle da su njihova neprijateljstva stvarna. No iako se čini da u glumačkom poslu uvijek postoji rivalstvo borba za uloge (puno je glumaca, a malo dobrih uloga) ipak među mnogima postoje iskrena prijateljstva.

Image
Tko bi rekao?

Djelovalo je kao ljubav, ali... Ovih 10 glumačkih parova ustvari se ne podnose

No najzanimljivija su ona prijateljstva među glumcima koji su morali glumiti velike neprijatelje. Neki od njih su čak svoja prijateljstva započeli dok su se međusobno mrzili na velikom ekranu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Lupita Nyong'o i Michael B. Jordan

Ratnici iz Wakande bili su na suprotnim stranama u velikom Marvelom hitu, ali Lupitu Nyong'o i Michaela B. Jordana u stvarnom životu veže iskreno prijateljstvo. Često se međusobno hvale na društvenim mrežama i vrlo često putuju. Michael B. Jordan izjavio je da se poznaju jako dugo i da će voljeti Lupitu do kraja života.

Al Pacino i Robert De Niro

Veliki američkog filma, Al Pacino i Robert De Niro prijatelji su više od pedeset godina. Možda je zato što se tako dobro poznaju njihov zajednički film "Vrućina" u kojem su glumili neprijatelje bio toliko napet. No zajedno su glumili i u drugim velikim filmovima "Kum 2" i "Pravedno ubojstvo" , a posljednji put zajedno su glumili u filmu "The Irishman" Martina Scorsesea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Lena Headey i Peter Dinklage

Njihovo neprijateljstvo bilo je jedno od najvećih posljednjih godina na malim ekranima iako su glumili brata i sestru. No serija "Igra prijestolja" bila je posebno nepredvidljiva po pitanju ljubavi i zlobe. Ipak, Lena Headey i Peter Dinklage su bili jako dobro prijatelji i prije snimanja serije, a ostali su i dalje vjerni svom prijateljstvu. Peter Dinklage je producentima i preporučio Lanu za ulogu Cersei Lannister.

Benedict Cumberbatch i Andrew Scott

Dvijica poznatih britanskih glumaca u omiljenoj BBC-ovoj krimi seriji " Sherlock" glumili su velike suparnike, Sherlocka i Moriartyja. No Benedict Cumberbatch i Andrew Scott u stvarnom životu su veliki prijatelji. Obojica su također glumila Hamleta u različitim projektima, ali Andrew Scott je uvjeravao obožavatelje da se ne natječu i da nisu u lošim odnosima zbog toga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Hugh Jackman i Russel Crowe

Slavni australski glumci bili su veliki neprijatelji u filmu "Les Misérables". No odnos između likova Jeana Valjeana i inspektora Javerta ni približno ne pokazuje njihov odnos u stvarnom životu. Hugh Jackman čak osjeća da svoju karijeru duguje Russelu Croweu jer mu je pomogao da dobije dvije velike uloge i često ga savjetovao u karijeri.

Jake Gyllenhaal i Tom Holland

Ove glumce povezao je film "Spider-Man: Far From Home" u kojem Holland glumi glavnog lika Petera Parkera, a Jake Gyllenhaal zlikovca Mysteria. Puno su se družili tijekom predstavljanja filma, a kada je sve završilo i dalje su se nastavili svoje prijateljstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Ian McKellen i Patrick Stewart

Britanski glumci Ian McKellen i Patrick Stewart veliki su neprijatelji u filmovima "X-Men". Iako se poznaju od 1970-ih njihovo pravo prijateljstvo započelo tek na snimanju ove franšize početkom 2000-ih. Na društvenim mrežama zabavljaju pratitelje zajedničkim objavama, a i na pozornici su često glumili zajedno.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.