Budi najbolja verzija sebe.
Image
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
Ivana Vrdoljak Vanna i Andrija Vrdoljak
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Ivana Vrdoljak Vanna i Andrija Vrdoljak

Jedan od najdugovječnijih domaćih parova su pjevačica Ivana Vrdoljak, poznatija kao Vanna, i filmski producent Andrija Vrdoljak. U braku su od davne 1998. godine, a u 25 godina braka dobili su dvoje djece - kći Janu i sina Luku. I dalje ih možemo vidjeti kako zaljubljeno šeću gradom, a Vanna je u intervjuu nedavno priznala da je on i dalje - taj.

Bojana Gregorić i Enes Vejzović
Foto: Josip Regovic/PIXSELL

Bojana Gregorić i Enes Vejzović

Naš najpoznatiji glumački par, Bojana Gregorić i Enes Vejzović, u braku su od 2006. godine, a početkom siječnja proslavili su 17. godišnjicu braka. Spojila ih je ljubav prema glumi i kazalištu, a upoznali su se još 2003. godine kada su surađivali na predstavi u zagrebačkom kazalištu Gavella. Vezu su isprva tajili, no do danas su ostali u skladnom braku, unatoč razlici u godinama - Bojana je od Enesa starija pet godina. A u braku su dobili sina Raula i kći Zoe.

Lejla i Tarik Filipović
Foto: Armin Durgut/PIXSELL

Lejla i Tarik Filipović

Jedan od najskladnijih parova hrvatske estrade su i Lejla i Tarik Filipović, čija je ljubavna priča započela prije 17 godina, kada se Lejla razvela od teniskog trenera Dade Majolija. No tek se 2007. godine otkrilo da su Lejla i Tarik zajedno, a on ju je zaprosio na vjenčanju svog prijatelja. Iste je godine misica zatrudnjela, a vjenčali su se na staru godinu 2007. te dva mjeseca kasnije dobili sina Armana. Uz njega, Tarik je Lejlinog sina iz prvog braka, Dinu, prihvatio kao svog.

Anja Šovagović i Dragan Despot
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Anja Šovagović i Dragan Despot

A jedan od najdugovječnijih parova na hrvatskoj sceni su i glumci Anja Šovagović i Dragan Despot. Upoznali su se za vrijeme Dubrovačkih ljetnih igara 1978. godine, kada je Anja imala 15 godina, a Dragan 22 i bio je student na Akademiji dramskih umjetnosti. No vjenčali su se tek 1986. godine, i to nakon samo četiri dana veze, a obitelji su im se upoznale nekoliko sati prije obreda. Već su 37 godina u skladnom braku, a imaju kćer Anu i sina Josipa.

Anica i Robert Kovač
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Anica i Robert Kovač

Bivša hrvatska misica Anica i nogometaš Robert Kovač u braku su od 2001. godine, a iako su se upoznali još u tinejdžerskim danima, njihova je veza tada potrajala samo pet mjeseci, jer su oboje bili premladi. U međuvremenu se Robert čak i oženio za drugu, no ponovno su se vratili jedno drugome 1998. godine. Vjenčali su se nakon što se Robert razveo od prve supruge, a u braku su dobili troje djece - kćeri Leticiju i Viktoriju i sina Marka.

Ljupka Gojić i Mihael Mikić
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL

Ljupka Gojić i Mihael Mikić

Naš supermodel Ljupka Gojić i nogometaš Mihael Mikić u braku su od 2006. godine i uvijek su imali skladnu vezu bez skandala, iako je na početku bilo izazovno. Kad su tek započeli vezu, Ljupka je imala uspješnu modnu karijeru, a Mihael je potpisivao ugovor za nogometni klub Kaiserslautern, no unatoč pretrpanim rasporedima, ostali su u vezi na daljinu. Vjenčali su se šest godina nakon upoznavanja, a imaju tri kćeri - Janu Siennu, Milu Amelie i Mari Danu.

Viktorija i Dino Rađa
Foto: Ivo Cagalj/24sata

Viktorija i Dino Rađa

Misica i košarkaš, Viktorija i Dino Rađa, u braku su od 2001. godine i slove za jedan od najstabilnijih domaćih parova. Upoznali su se još davne 1995. godine, kada je Viktorija bila proglašena Miss Dalmacije i krenula u glazbene vode. Dino se uskoro rastao i odtad par uživa zajedno. Viktorija i Dino u braku su dobili još dvojicu sinova, Roka i Niku.

Jadranka Bastaić-Yaya i Dubravko Ivaniš-Ripper
Foto: Davor Visnjic/PIXSELL

Jadranka Bastaić-Yaya i Dubravko Ivaniš-Ripper

Poznatiji kao Yaya i Ripper, pjevačica grupe Jinx Jadranka Bastaić i frontmen grupe Pips, Chips i Videoclips, Dubravko Ivaniš u skladnom su braku od 2001., a spojila ih je ljubav prema glazbi. Najpoznatiji par domaće rock-estrade vjenčao se u Zagrebu nakon samo godinu dana veze, pred stotinjak članova obitelji, prijatelja i suradnika, a u braku su dobili i kćer Luciju, koja danas ima 20 godina.

Najdugovječniji domaći parovi

Vraćaju vjeru u ljubav: Slavni Hrvati koji su u braku dugi niz godina

Svakog dana slušamo i čitamo vijesti o razvodima poznatih, bilo holivudskih faca ili zvijezda s domaće estrade. Iako su rekli "dok nas smrt ne rastavi", neki od poznatih parova razveli su se već nakon nekoliko godina braka, no to nije slučaj s parovima s našeg današnjeg popisa. Ovi domaći parovi vraćaju nam vjeru u pravu ljubav i dokaz su da brak ne mora završiti rastavom ako se obje strane iz dana u dan trude i vole. Od Anje Šovagović i Dragana Despota, para koji je u braku već 37 godina i ima filmsku priču, do najpoznatijeg i najskladnijeg glumačkog para s naših prostora, Bojane Gregorić i Enesa Vejzovića, evo koji su to najdugovječniji domaći parovi.

Budi najbolja verzija sebe.
N.B.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.