Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Tri generacije poznatih hrvatskih parova uz Julius Meinl ispisali ljubav najromantičnijim stihovima

Okupljene je najviše oduševila pjesma Enesa Vejzovića I Bojane Gregorić-Vejzović naziva ‘Recept’:

Tri generacije poznatih hrvatskih parova uz Julius Meinl ispisali ljubav najromantičnijim stihovima
Budi najbolja verzija sebe.

Potaknuti jednom od najljepših ljubavnih priča modernog doba koja je ispisana prekrasnim stihovima dvoje mladih umjetnika, škotskog pisca Roberta Montgomeryja i engleske glumice, modela i pjesnikinje Grete Bellamacina, protekle subote, na Svjetski dan kave (01. listopada) tri generacije poznatih hrvatskih parova uz Julius Meinl kavu u Intersparu u Arena centru ispisali su ljubav najromantičnijim stihovima i uvjerili su se u kvalitetu Julius Meinl kave. Sandra Perković i Edis Elkasević, Bojana Gregorić-Vejzović i Enes Vejzović te Tihana Harapin Zalepugin i Saša Zalepugin svoju su ljubav još jednom iskazali kroz online aplikaciju uz slogan 'Jutarnji spoj uz kavu i stih'. Na jednom mjestu sastala su se tri para različitih generacija koji su pokazali koliko je važno iskazati i reći voljenoj osobi “volim te”.

Sa željom da se potaknu svi romantičari u potrazi za bezuvjetnom ljubavlju, Julius Meinl je sredinom rujna pokrenuo projekt 'Jutarnji spoj uz kavu i stih'. Ideja je da zajedno sa svojim partnerom napišete pjesmu, tako da svatko napiše po jedan stih, nadopunjavajući jedan drugog u stvaranju najljepše ljubavne priče. Brojni hrvatski parovi su na Svjetski dan kave 01.10.2016. u odabranim kafićima diljem Hrvatske sudjelovali u online natječaju gdje su imali mogućnost osvojiti jedan od 30 Julius Meinl Inspresso kapsule coffee starter paketa, koji se sastoji od Inspresso aparata za kavu, 2 espresso Red Thun šalice za kavu sa tanjurićima i 60 kapsula. A svi oni koji na Julius Meinl Facebook stranici putem online aplikacije napišu stihove do 15. listopada sudjeluju u izboru za 100 najromantičnijih pjesama i osvojiti će Julius Meinl romantični set za jutarnje ispijanje kave u vlastitom domu, koji se sastoji od tacne, 2 vrčića za mlijeko te 2 čaše za vodu.  Ovaj romantični set savršeno će nadopuniti Julius Meinl set dobiven u Inspresso kapsule coffee starter paketu. Inspirirajte jedan drugog u avanturi otkrivanja pravih osjećaja i isprobajte nove zamamne okuse, koje možete pronaći u odabranim Billa i Interspar prodavaonicama diljem Hrvatske, gdje se vikendom održavaju i degustacije novih Julius Meinl Inspresso okusa.

Okupljene je najviše oduševila pjesma Enesa Vejzovića I Bojane Gregorić-Vejzović naziva ‘Recept’:

Dvije sirove duše
Baciti na vrelo ulje od strasti
Pržiti dok se ne spoje u jedno
Dodati saku smijeha, prstohvat snova i bezbroj noćnih buđenja od šećernog dječjeg plača
Pirjati na životu i iskušenju
Servirati za vječnost
Napomena: Ni u kojem slučaju ne smanjivati vatru

Julius Meinl  ambasador je čuvene kulture bečke kavane više od 150 godina i predstavlja pravi sinonim za tradiciju, iskustvo i proizvode vrhunske kvalitete. Zahvaljujući revolucionarnom Inspresso aparatu za kavu te novim Inspresso okusima omiljene kave, s početkom projekta 'Jutarnji spoj uz kavu i stih' od sada možete uživati u izvrsnom okusu i savršenoj kremi  vaše omiljene kave i u toplini vlastitog doma. Bogati okusi dolaze u jedinstvenim kapsulama, pružaju visoku funkcionalnost te izvlače najbolje od izuzetnih mješavina kave. Četiri nova veličanstvena okusa su Espresso Crema – bogatog okusa i uravnotežene kiselosti, Ristretto Intenso – snažnog intenzivnog okusa, Lungo Classico – umjerene jačine te blagog intenziteta i kiselosti i Espresso Decaf – bezkofeinska mješavina bogatog okusa. Julius Meinl kapsule, Nespresso su kompatibilne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.