Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Gej ljepotani

Top 10 najzgodnijih slavnih frajera koji igraju za drugi tim (na žalost mnogih žena)

Donosimo ti listu na kojoj se nalazi deset najzgodnijih slavnih frajera koji su otvoreno priznali da su gej, a za njima uzdišu žene diljem svijeta

profimedia-0497132249.jpeg
Foto: Profimedia.hr
Budi najbolja verzija sebe.

Biti gej danas više nije tabu tema, štoviše, mnoštvo je slavnih osoba otvoreno progovorilo o svojoj homoseksualnoj orijentaciji. Na našu žalost, među njima ima i jako puno zgodnih frajera.

Image
Trend u usponu

Top ili flop? Slavni frajeri pokrenuli trend šarenih manikura

I dok još uvijek ima mnogo onih u zabavnoj industriji koji skrivaju svoju seksualnu orijentaciju zbog predrasuda okoline ili zbog straha da će izlazak iz ormara negativno utjecati na njihovu karijeru, sve je više onih koji su otvoreno priznali svoje seksualno opredjeljenje.

shimmer fallback

Od Matta Bomera pa do Toma Forda, mnogi slavni i jako privlačni muškarci izašli su iz ormara te tako razočarali milijune žena diljem svijeta. Donosimo ti listu najzgodnijih gej ljepotana, a galeriju pogledaj u nastavku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

George Michael

Slavni pop pjevač dugo je skrivao da je gay, a kada je to napokon priznao, slomio je srca mnogih žena. Bio je strastveni zagoravaratelj LGBT prava, a preminuo je krajem 2016. godine.

Adam Lambert

Američki pjevač, koji je nakon nastupa u 'Američkom idolu' 2009. godine izgradio zaista uspješnu glazbenu karijeru, nikad nije skrivao svoju seksualnu orijentaciju, a o tome je otvoreno progovorio i u intervjuu za magazin Rolling Stone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Matt Bomer

Glumac Matt Bomer sigurno je među najzgodnijim gay frajerima, a zbog njegove orijentacije 'tuguju' brojne žene diljem svijeta. Od 2011. godine je u braku sa Simonom Hallsom s kojim ima troje djece.

Ricky Martin

Veliki miljenik žena i uspješni latino pjevač razočarao je mnoge obožavateljice kada je prije desetak godina otkrio da je gay. U mladosti je izlazio i sa ženama, a od 2017. godine je u braku sa švedskim umjetnikom Jwanom Yosefom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Anderson Cooper

Šarmantni američki novinar i politički komentator godinama je odbijao govoriti o svom privatnom životu, no 2012. godine priznao je kako je oduvijek bio gay i kako je izrazito ponosan na svoju homoseksualnost.

Wentworth Miller

Američko-britanski glumac najpoznatiji je po ulozi u seriji 'Zakon braće', a iako je u početku nijekao da je homoseksualac, 2013. godine je priznao da ga ipak više privlače muškarci. Sorry, cure!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Duncan James

Engleski pjevač i glumac postao je popularan kao član boy benda 'Blue', a kasnije se proslavio i ulogom u britanskoj sapunici 'Hollyoaks'. Otkrio je kako je biseksualac 2009. godine, a kasnije je u jednom intervjuu rekao da je gay. Ipak, istaknuo je kako se ljudi ne bi trebali 'etiketirati' na taj način te da bi svatko trebao biti što želi.  

Zachary Quinto

Glumac koji je glumio Spocka u 'Zvjezdanim stazam'  javno je progovorio o tome da je gay u listopadu 2011. godine, a to je učinio nakon samoubojstva gay tinejdžera Jameya Rodemeyera. Podupire brojne organizacije koje se bore za jednakost i prava homoseksualaca.

Tom Ford

Slavni američki dizajner bio je u braku s novinarom Richardom Buckleyem, koji je preminuo prošle godine. Par je bio u vezi od 1986. godine, a svoju su dugu ljubav okrunili brakom 2014.

Miles McMillan

Zgodni 33-godišnji model, glumac i slikar od 2013. do 2019. godine bio je u vezi s drugim zgodnim frajerom s naše liste, glumcem Zacharyjem Quintom. Vogue ih je prozvao jednim od 'najmoćnijih gay parova' sa snažnim utjecajem na svijet filma, mode i umjetnosti.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.