Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Slušaj GLASNO svoje omiljene izvođače sa šibenske Tvrđave na A1 Xplore Music by Deezer

Za sve posjetitelje „A1 predstavlja GLASNO“ s Tvrđave festivala ili one koji tek trebaju uživati u koncertu svojih omiljenih izvođača, A1 Hrvatska je pripremio Glasno s Tvrđave x A1 - posebnu playlistu najvećih hitova izvođača koji će nastupati na festivalu, a koja je dostupna svim pretplatnicima A1 Xplore Music by Deezer.

A1 2022 DIGITAL Xplore Music PR v1.1-01[6].jpg
Budi najbolja verzija sebe.

Uz playlistu festivala, glazbenim obožavateljima i korisnicima A1 Xplore Music by Deezer usluge dostupno je više od 90 milijuna pjesama svjetskih i domaćih izvođača koje mogu slušati bilo kada i bilo gdje, bez reklama. Osim toga, na A1 Xplore Music by Deezer usluzi, korisnicima su dostupni i drugi editoriali, odnosno playliste koje A1 redovno kreira, prateći trendove u Hrvatskoj i svijetu te samim time jačajući digitalnu glazbenu osviještenost u Hrvatskoj istovremeno pružajući podršku domaćim glazbenicima. 

shimmer fallback

U odnosu na „klasičnu“ Deezer uslugu, pretplatnici A1 Xplore Music by Deezer ostvaruju posebnu prednost najpovoljnijom tržišnom cijenom, najdužim besplatnim probnim razdobljem i slušanjem glazbe offline preuzimanjem omiljenih pjesama i playlista na uređaj.  

Korisnike usluge svakako će oduševiti i automatski kreirana personalizirana neprekinuta glazbena podloga, koju će opcija poznata pod nazivom Flow, kreirati prema pojedinačnim glazbenim preferencijama. Čak i više radosti mogla bi donijeti opcija Songcatcher namijenjena identifikaciji pjesama koje će korisnici po prvi puta čuti na koncertima, ili negdje drugdje, te će ih automatski pohraniti u njihove osobne kataloge kako bi ih mogli slušati i kasnije. 

shimmer fallback

Za individualne korisnike A1 Hrvatska pripremio je Deezer Premium model od 29 kuna mjesečno koji nudi najduže besplatno probno razdoblje od tri mjeseca. Ova usluga omogućuje povezivanje jednog korisničkog računa na tri različita uređaja, bilo da je riječ o privatnim korisnicima na bonove ili privatnim i poslovnim korisnicima A1 tarife na pretplatu.  

Kako bi u hitovima bez reklama mogli uživati svi članovi obitelji, A1 Hrvatska donosi i obiteljski paket Deezer Family model koji može neograničeno koristiti do šest korisnika, po zajedničkoj cijeni od 59 kuna mjesečno, pri čemu svaki korisnik ima vlastiti profil.  

shimmer fallback

Kako do usluge A1 Xplore Music by Deezer i najvećih hitova svih izvođača festivala A1 predstavlja Glasno s Tvrđave saznaj ovdje

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.