Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

'Sluga naroda ': Najtraženija serija na svijetu, od danas besplatno na Playu!

Politička satira 'Sluga naroda', u kojoj glavnu ulogu ima trenutno najpoznatija osoba na svijetu, ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski, od danas je besplatno dostupna na RTL-ovoj streaming platformi PLAY

Sluga naroda.jpg
Budi najbolja verzija sebe.

Prije nego što je postao ukrajinski predsjednik i snažni glas koji na sve načine svoju zemlju pokušava obraniti od ruske invazije, Volodimir Zelenski bio je poznati komičar, glumac, scenarist i redatelj. Među brojnim projektima na kojima je radio, posebno se istaknula glavna uloga u političkoj satiri 'Sluga naroda' iz 2015. godine, koja mu je samo četiri godine kasnije, na posve nevjerojatan način, donijela ogromno povjerenje ukrajinskog naroda koji ga je odabrao za svog predsjednika.

shimmer fallback

U seriji, Volodimir Zelenski utjelovio je Vasila Petroviča, povučenog profesora povijesti u tridesetim godinama iz Kijeva, koji nakon razvoda biva prisiljen vratiti se roditeljima. Kad ga tijekom jednog ispada, u kojem kritizira ukrajinsku politiku, učenik snimi i video postavi na YouTube, Vasil preko noći postane intenetska senzacija i nacionalna zvijezda, a njegova ga uvjerenja na kraju neočekivano dovedu do pozicije predsjednika Ukrajine, čija glavna misija postaje iskorijeniti korupciju u svojoj zemlji.

Serija je premijerno prikazana 2015. godine, a satirična kritika vladajućih ubrzo je stekla ogromnu popularnost i tisuće vjernih obožavatelja pa su snimljene ukupno tri sezone.

A sve ono što je utjelovio u seriji, Zelenski je uskoro preslikao i na stvarni život, zabljesnuvši na političkoj sceni, a godine 2019., kao kandidat novoosnovane stranke 'Sluga naroda', nazvane po seriji, premoćno je pobijedio tadašnjeg predsjednika Porošenka, dobivši gotovo tri četvrtine ukupnih glasova.

U svjetlu ruske invazije na Ukrajinu, serija 'Sluga naroda' ponovno izaziva ogroman interes javnosti, a brojne televizijske kuće diljem svijeta trude se što brže otkupiti prava za prikazivanje.

Hit-serija koju trenutno baš svi žele pogledati dostupna je besplatno već danas na RTL-ovoj streaming platformi PLAY.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Sav prihod od kupnje serije bit će doniran u humanitarne svrhe, za pomoć Ukrajincima.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.