Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Karizma igra ulogu

Nije sve u visini: Ove slavne dame ljube niže frajere

Nekakvo je nepisano pravilo da bi muškarac trebao biti viši od žene ili barem isto visok kao ona, no što znači tih nekoliko centimetara što je on bliže nebu, a dalje od tvog uha? Ništa! To potvrđuju ove slavne žene koje su za životne partnere izabrale muškarce niže od njih

profimedia-0458303696.jpg
Foto: Profimedia.hr
Budi najbolja verzija sebe.

Visok, crn, zgodan - najčešće tako zvuči opis frajera iz snova. Ok, ova boja u sredini može varirati - pa će nekim ženama tiha patnja biti plavušani dok će se druge lijepiti za muške brinete. Ima i onih koje vole ćelave. No, svima nam je jako seksi kad je frajer markantan, visok i snažan pa kad si kraj njega imaš osjećaj da te može zaštititi u slučaju različitih nepogoda.

Image
Jesi li znala?

Dupla doza šarma: Ovi celebritiji imaju brata ili sestru blizanca

shimmer fallback

E sad, pitanje je bi li on to stvarno učinio ili su ti njegovi gabariti tek estetske blagodati bez ikakve funkcije. No, da na koncu centimetri (bar oni u visinu) ne igraju nikakvu ulogu, potvrđuju i slavne žene koje su se odlučile skrasiti uz niže muškarce. Što to oni imaju, a da ovi prvi nemaju, ne možemo znati, ali možemo pogađati. Pravog frajera krase vrline koje nemaju veze s time koliko je visok i je li atleta. Karakter igra ključnu ulogu, a prilično smo sigurne da su odabranici ženskih srdaca iz nastavka obdareni upravo kvalitetnim karakterom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Chrissy Teigen i John Legend

Vjenčali su se 2013. godine, no upoznali su se puno ranije, 2006. na snimanju njegovog spota za pjesmu Stereo nakon kojeg su se upustilu u kratku avanturu, ali i ostali u kontaktu godinama kasnije, što je na koncu preraslo u vezu i okrunilo se brakom. Danas su roditelji dvoje djece i dalje djeluju zaljubljeni kao i prvog dana.

Rosie Huntington Whiteley i Jason Statham

Karizmatični britanski glumac puno je niži i puno stariji od svoje predivne zaručnice. Upoznali su se na snimanju filma Transformers 2011. godine, a zaručili 2016., no vjenčali se još nisu. U veljači je britanska manekenka rodila njihovo drugo dijete, djevojčicu. U 2017. rodio im se sin. Jason je stariji od Rosie 20 godina i zamjetno niži od nje, no to im nikada nije smetalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Adam Levine i Behati Prinsloo

Frontmen grupe Maroon 5 i njegova devet godina mlađa supruga, namibijska manekenka u braku su od od 2014. godine. Imaju dvije kćeri, Dusty i Gio. Zanimljivo je da je Behati jednom prilikom tražila od Adama da se javo ispriča svim svojim bivšim djevojkama koje je povrijedio.

Brooke Shields i Chris Henchy

Holivudska glumica sreću je našla iz druge, s američkim scenaristom i producentom Chrisom Henchyjem. Za njega se udala 2011. nakon što se razvela od tenisača Andrea Agassija. U skladnom su braku i imaju dvije kćeri, 18-godišnju Rowan i 15-godišnju Grier.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Jenna i Bodhi Elfman

Simpatična glumica koju najbolje pamtiš iz humoristične serije Dharma i Greg u braku je s kolegom Bodhijem Elfmanom. Za holivudske kriterije, njihov je brak jedan od dugovječnijih. Vjenčali su se 1995. godine te su roditelji dvoje djece. Možda nisi znala, no Jenna je po ocu porijeklom Hrvatica.

Tina Fey i Jeff Richmond

Američka komičarka Tina Fey u braku je sa skladateljem i redateljem Jeffom Richmondom već više od 20 godina. Imaju dvije kćeri. Za razliku od većine žena koje smo do sad naveli (a riječ je o visokim manekenkama od kojih nije toliko teško biti niži), Tina je sitnije građe i visoka je samo 1,64m, no pronašla je supruga koji je visok 1,57m.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Claudia Schiffer i Matthew Vaughn

Nije teško biti niži od supermodela. Clauda Schifer dominirala je pistama u '80-im i '90-im. U '90-ima je bila pet godina u vezi sa slavnim mađioničarem Davidom Coperfildom, no njezino je srce ipak osvojio američki producent Matthew Vaughn za kojeg se udala 2001. Par ima troje djece.

shimmer fallback

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.