Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Ups, koji neugodnjak!

Muke po haljini: 10 slavnih dama koje su imale 'nezgodu' na crvenom tepihu

Iako nam se čini kao da su uvijek savršene, ni slavne dame nisu imune na nezgode. Pravi primjer su ove glumice i pjevačice koje su se "borile" s haljinama na crvenom tepihu, no to ih nije spriječilo da poziraju kao prave profesionalke

crveni-tepih.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Navikli smo slavne dame viđati u besprijekornim izdanjima na crvenim tepisima - moderna frizura, šminka koja naglašava njihovu prirodnu ljepotu i haljina koja im pristaje kao salivena recept su za savršen look na crvenom tepihu, no nije uvijek sve tako savršeno kako se na prvu čini. Ni slavne dame nisu imune na neke modne i make up "failove", a vrlo često imaju i malih problema s outfitima, posebno s haljinama.

Image
Događa se i njima

Ups, neugodnjak: I slavne dame 'poljube pod' u štiklama

Lijepe haljine ponekad mogu biti itekako neudobne i mogu uzrokovati velike probleme osobi koja ih nosi, i to u najneprikladnijem trenutku kao što je, primjerice, crveni tepih. Haljina bi mogla puknuti, patentni zatvarač mogao bi se raspasti, porub bi se mogao otrgnuti. Da, sve to događa se i slavnim damama, a dok bi neki pocrvenjeli u takvim situacijama, one iz takvih situacija izlaze uzdignute glave i širokog osmijeha.

shimmer fallback

U nastavku smo izdvojile deset "failova" slavnih dama na crvenom tepihu koji dokazuju da su i one samo ljudi kojima se takve stvari itekako mogu dogoditi. Od Nicole Kidman do Beyoncé, ove su se zvijezde "borile" sa svojim haljinama na crvenom tepihu, no to ih nije spriječilo da poziraju kao prave profesionalke.

Budi najbolja verzija sebe.
1/11
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.