Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

S grupom Eagles of Death Metal u Zagreb stižu energični White Miles!

EODM i White Miles 19. veljače nastupit će u zagrebačkoj Tvornici Kulture

S grupom Eagles of Death Metal u Zagreb stižu energični White Miles!
Budi najbolja verzija sebe.

EODM (Eagles Of Death Metal) u Zagrebu će,u Tvornici Kulture, nastupiti 19. veljače 2016. godine. Kao službena predgrupa, pridružit će im se energični White Miles!

White Miles glazbeni je duo iz Austrije kojeg čine pjevačica i gitaristica Medina Rekic i bubnjar Hansjörg Loferer – Lofi. Znaju se već deset godina, a zajedno sviraju od 2011.! Nakon što su objavili nekoliko snimki nastupa te vidjevši odlične reakcije publike, napustili su radna mjesta te počeli živjeti svoj san – prvo svirajući u Austriji i susjednim zemljama zatim i šire u Europi. Najveću medijsku pozornost privukli su nastupajući kao predgrupa na turneji s Courtney Love. Osim po glazbenom uspjehu, u krugu prijatelja poznati su i po partijima koje priređuju u prostoriji za probe na kojima su, uz glasnu glazbu, neizostavan dio stari crno-bijeli filmovi te ples na šipki. Radi svih tih ludih kombinacija i raznih glazbenih utjecaja svoju glazbu nazivaju pole dance stoner blues rockom. Iako ih je samo dvoje u bendu, Medina i Lofi izvrsno poznaju svoje instrumente te znaju kako stvoriti nevjerojatno dobru buku! Energičnim nastupom, kombinacijom sirovih rock riffova, lijepih melodija i ritmičnih bubnjeva zasigurno će zabaviti publiku! Povodom nastavka turneje s EODM, Medina i Lofi na službenoj White Miles Facebook stranici poručuju: "Pobjednikovo oružje je glazba, ljubav i hrabrost. Dijelimo svi zajedno mir, ljubav i rock'n'roll."

Koncert koji će se 19. veljače održati u Tvornici Kulture bit će puno više od samog koncerta – bit će to proslava pobjede slobode! Turnejom nazvanom 'Nos Amis' Eagles Of Death Metal vraćaju se u Europu kako bi održali koncerte koji su ranije odgođeni radi tragičnih događaja koji su se odvili 13. studenog u Parizu, između ostalih i za vrijeme njihovog koncerta u dvorani Bataclan.

Eagles of Death Metal osnovali su najbolji prijatelji Jesse Hughes i Josh Homme (Queens of the Stone Age), 1998. godine u kalifornijskom Palm Desertu. Ime je nastalo kada se jedan od njih zapitao kako bi zvučao spoj grupe Eagles i death metal žanra. Unatoč imenu, EODM ne sviraju death metal. Teško ih je smjestiti u određeni glazbeni žanr, no svakako se može reći da sviraju energični rock s naglašenim gitarskim riffovima i žestokim ritmom bubnjeva! Karizmatični frontman poznat je po svojoj entuzijastičnoj interakciji s publikom što potvrđuju i brojni posjetitelji INmusic festivala koji su ljetos imali priliku gledati njihov nastup na glavnoj pozornici jarunskog Otoka mladosti. Koncerti grupe EODM emotivni su, energični i nabijeni pozitivnom energijom! Nesumnjivo je da će i u Tvornici Kulture, kombinacijom pjesama s novog albuma 'Zipper Down' te najboljim pjesmama iz karijere, EODM svim ljubiteljima dobrog rocka priuštiti večer za pamćenje!

Ulaznice  za zagrebački koncert EODM po cijeni od 149 kuna (+ troškovi transakcije) mogu se kupiti putem službenog INmusic webshopa  te u Dirty Old Shopu u Zagrebu. Ukoliko ne budu rasprodane, cijena ulaznice na dan koncerta (19. veljače 2016.) iznosit će 160 kuna. Broj ulaznica je ograničen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.