Budi najbolja verzija sebe.
Image
Foto: www.profimedia.hr
Lisa Marie Presley
Foto: www.profimedia.hr

Lisa Marie Presley

Presley je oduvijek uživala u bogatstvu, a u mladosti je odrastala uz konje, osobne luksuzne avione i vlastite zabavne parkove. Njezin je otac Elvis Presley bio vrlo rastrošan kada je njegova kćer bila u pitanju, a jednom ju je privatnim luksuznim avionom odveo u Idaho nakon što je rekla da se želi igrati u snijegu, samo da bi se odlučila vratiti nakon 20 minuta igre. Nakon gadne rastave od Michaela Lockwooda, kantautorica je ostala dužna 16 milijuna dolara.

Nicolas Cage
Foto: www.profimedia.hr

Nicolas Cage

Nicolas Cage je bio jedna od najvećih holivudskih zvijezda, a samo u 2009. zaradio je nevjerojatnih 40 milijuna dolara. No on je ujedno i jedan od najvećih potrošača. Kupio je mnoge domove, automobile i rijetke predmete, a njegov ga je nepouzdan i raskošan životni stil doveo do toga da je morao prodati brojne osobne stvari. Mnogo je trošio na neobičnosti kao što su lubanja dinosaura, kolekcija skupljenih pigmejskih glava i nekoliko dvoraca smještenih u Njemačkoj i Velikoj Britaniji.

Pamela Anderson
Foto: www.profimedia.hr

Pamela Anderson

Usprkos načinu života koji je uključivao luksuzne kuće, skupe proslave i različite estetske zahvate, Pamela Anderson smišljala je kako podmiriti dugove Poreznoj upravi, sve dok nije bila prisiljena prodati svoj dom u Malibuu 2013. za 7,75 milijuna dolara. Na kraju je postala jedna od američkih zvijezda koje su živjele u parku s prikolicama, što ju je učinilo jednom od slavnih beskućnica.

Johnny Depp
Foto: www.profimedia.hr

Johnny Depp

Depp je dobivao po 30 milijuna dolara za svaki film "Pirata s Kariba", a 2012. godine bio je najplaćeniji glumac na svijetu, s filmovima koji su mu donijeli 8 milijardi dolara. Od 2017. godine posjedovao je 14 domova, jahtu vrijednu 18 milijuna dolara i 45 vozila. Također je popriličnu svotu novca mjesečno trošio na vina, a na kraju je tvrdio da je njegov financijski tim loše upravljao njegovim milijunima i tako ostao "švorc".

Mike Tyson
Foto: www.profimedia.hr

Mike Tyson

Mike Tyson skupio je više od 400 milijuna dolara tijekom svoje boksačke karijere, a uz to je bio poznat po svom luksuznom načinu života, trošeći na dvorce, sportska vozila i zabave, a sibirske je tigrove držao kao kućne ljubimce. Novac mu na kraju nije uspio potrajati, a 2003. godine trebao proglasiti nesposobnost plaćanja s obvezom od 23 milijuna dolara.

Lena Headey
Foto: www.profimedia.hr

Lena Headey

Bermudsko-engleska glumica poznata je po odličnoj izvedbi Cersei Lannister u seriji "Igra prijestolja". Dobila je puno novca od serije, ali za to se vrijeme borila s razvodom, a njezin suprug tražio je podjelu imovine, pa se Headey još uvijek trudi spojiti kraj s krajem.

Wesley Snipes
Foto: www.profimedia.hr

Wesley Snipes

Ranih devedesetih Wesley Snipes bio je jedan od najvećih glumaca u Hollywoodu, a uloge u poznatim filmovima učinile su ga jednom od najbolje plaćenih i najpopularnijih zvijezda. Njegove su nevolje započele nakon što je pravomoćno osuđen zbog toga što nije podnio prijavu poreza na dohodak, zbog čega je "odležao" u saveznom zatvoru zbog porezne prijevare. Osim toga, bankrotirao je i zbog raskošne potrošnje.

Kim Basinger
Foto: www.profimedia.hr

Kim Basinger

Basinger je američka glumica, pjevačica i bivša manekenka. Nakon uspješne manekenske karijere u New Yorku, preselila se u Los Angeles, gdje je započela glumačku karijeru. Zapala je u ozbiljnu financijsku krizu kad se povukla iz glavne uloge u filmu "Helenina kutija". Zbog kršenja ugovora bila je prisiljena platiti 8,1 milijuna dolara, što ju je navelo da podnese zahtjev za bankrot.

Tori Spelling
Foto: www.profimedia.hr

Tori Spelling

Tori, kći Aarona Spellinga, multimilijunaškog producenta, imala je velikih problema živeći u granicama svojih mogućnosti. Svoje probleme pripisuje činjenici da je odrasla privilegirana i izuzetno bogata. Trenutno još ima nekoliko parnica u tijeku zbog neplaćenih zajmova i kreditnih kartica.

Lindsay Lohan
Foto: www.profimedia.hr

Lindsay Lohan

Lindsay je rangirana kao najsiromašnija poznata osoba. Tijekom svojih mladih dana bila je najpoznatija mlada zvijezda na svijetu, kada je zarađivala 7,5 milijuna dolara po filmu. Kada je imala samo 18 godina, imala je neto vrijednost veću od 30 milijuna dolara. Od 2020. njezino bogatstvo procijenjeno je na samo 800 000 dolara, što je čini jednom od najsiromašnijih zvijezda.

'Siromašni' celebrityji

Ove slavne face nekada su imale milijune, ali su ih 'spiskale'

Biti poznat često dolazi u kombinaciji s bogatstvom, no i to bogatstvo lako može nestati ako nismo oprezni u trošenju novca. A neoprezna je i većina poznatih osoba, koje se zanose raskošnim životnim stilom dok jednoga dana njihovi bankovni računi ne budu prazni, a životi u kaosu. Neke od ovih holivudskih zvijezda loše ulažu, rasipaju svoje bogatstvo na stvari koje mnogim ljudima nemaju smisla, a ponekad pokušavaju živjeti izvan svojih mogućnosti, utapajući se u dugovima. Samo zato što su slavne face ne znači da žive dobar život, a ove su poznate osobe "spiskale" gotovo cijelo svoje bogatstvo.

Budi najbolja verzija sebe.
N.B.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.