Budi najbolja verzija sebe.
Image
Foto: www.profimedia.hr
Sharon Stone
Foto: www.profimedia.hr

Sharon Stone

Sharon Stone doživjela je nekoliko pobačaja, pa ona i njezin suprug Phil Bronstein nisu mogli imati biološku djecu. Posvojili su sina Roana Josepha Bronsteina 2000. godine. Nakon razvoda, Stone je 2005. godine posvojila svog drugog sina Lairda Vonnea, a 2006. trećeg sina Quinna Kelly Stonea.

Madonna
Foto: www.profimedia.hr

Madonna

I Madonna je jedna od onih koji su htjeli posvojiti djecu, a David je bio prvo dijete koje je posvojila - pjevačica ga je 2006. godine pronašla s upalom pluća u sirotištu u Malavi koje je djelomično financirala i zaljubila se u njega. Mercy je bila četverogodišnje siroče oboljelo od malarije kada ju je Madonna posvojila 2007. U veljači 2017. Madonna je posvojila sestre blizanke iz Malavije, Estere i Stellu.

Hugh Jackman
Foto: www.profimedia.hr

Hugh Jackman

Poznati glumac rekao je za magazin People da su on i njegova supruga, glumica Deborra-Lee Furness, svjesno odlučili posvojiti djecu mješovite rase jer je to bila najveća skupina djece koja je trebala roditelje, a sami jako dugo nisu mogli dobiti dijete. Sada su ponosni roditelji kćeri Ave i sina Oscara.

Angelina Jolie
Foto: www.profimedia.hr

Angelina Jolie

Jolie je 2002. posvojila svoje prvo dijete, Maddoxa iz Kambodže, sa svojim sada bivšim suprugom Billyjem Bobom Thorntonom. Zatim je 2005. godine posvojila Zaharu iz Etiopije. Kasnije te godine šuškalo se da je Pitt planirao posvojiti oboje djece, a 2006. prezime djece promijenjeno je u Jolie-Pitt. Godinu dana kasnije, Jolie je posvojila sina Paxa kao samohrani roditelj, jer Vijetnam bračnim parovima brani posvajanje djece, a u vrijeme njihovog vjenčanja u kolovozu 2014., Pitt je legalno posvojio sve troje djece. Uz njih, dobili su i troje biološke djece, a sada se, nakon razvoda, bore za skrbništvo.

Charlize Theron
Foto: www.profimedia.hr

Charlize Theron

Charlize Theron posvojila je dvije kćeri - Jacksona 2012. i August 2015. Istaknula je da ju je posvojenje zanimalo od djetinjstva, čim je saznala za sirotišta i broj tamošnje djece. Nedavno, u 2019., Theron je otkrila da je Jackson trans djevojka. Izjavila je da su djevojčice rođene takve kakve jesu i da je samo na njima da odluče tko i gdje žele biti - nije na njoj da odlučuje.

Emma Thompson
Foto: www.profimedia.hr

Emma Thompson

Emma Thompson i njezin suprug su 2003. godine posvojili bivše dijete-vojnika Tindyebwa Agabu iz Ruande. Upoznali su ga u Vijeću za izbjeglice i pozvali ga na božićnu večeru. Zatim je s njima otišao na ljetovanje u Škotsku i polako postao dio obitelji. Thompson je jednom prilikom rekla da za njezinu obitelj nije važna krvna veza, već njihova međusobna povezanost.

Katherine Heigl
Foto: www.profimedia.hr

Katherine Heigl

Glumica Katherine Heigl i njezin suprug, glazbenik Josh Kelley, posvojili su svoju kćer Nancy Leigh Mi-Eun Kelley iz Južne Koreje 2009. Heigl je jednom rekla da želi da njezina obitelj sliči na onu iz koje je ona došla i da je oduvijek znala da želi posvojiti dijete iz Koreje, odakle je i njezina sestra koja je bila posvojena. Tri godine kasnije posvojili su još jednu kćer, Adalaide Marie Hope, a glumica je nedavno rodila i sina.

Tom Cruise
Foto: www.profimedia.hr

Tom Cruise

Nakon što su se upoznali na setu filma, Tom Cruise i Nicole Kidman vjenčali su se i zajedno posvojili dvoje djece, Isabellu Jane, rođenu u prosincu 1992. i Connora Anthonyja, rođenog u siječnju 1995. Nakon njihova razvoda, koji je vjerojatno uslijedio zato što su oba djeteta postala sljedbenici scijentološkog pokreta, baš poput Cruisea, djeca su ostala s ocem, što je bio njihov izbor.

Sandra Bullock
Foto: www.profimedia.hr

Sandra Bullock

Oskarovka Sandra Bullock bila je pred razvodom od supruga Jesseja Jamesa kada su bili u procesu posvajanja djeteta. Njezin sin Louis počeo je živjeti s parom u siječnju 2010., a četiri mjeseca kasnije objavila je da se razvodi od Jamesa i posvaja Louisa. Kasnije je posvojila i kćer koju je nazvala Laila.

Meg Ryan
Foto: www.profimedia.hr

Meg Ryan

Ryan je već imala odraslog sina, glumca Jacka Henryja Quaida, kojeg je dobila s bivšim suprugom Dennisom Quaidom, kada je odlučila posvojiti 14-mjesečnu djevojčicu iz Kine koju je nazvala Daisy True. Nedugo zatim, u jednom je intervjuu rekla da je Daisy kći koju je trebala imati, da su savršene jedna za drugu i da ne osjeća razliku u ljubavi između nje i njezinog biološkog sina.

Celebrityji velikih srca

Ove slavne face posvojile su djecu i potaknule druge da učine isto

Zahvaljujući internetu i društvenim mrežama, mnogi misle da je slavnim osobama lako u životu - imaju puno novaca i mogu imati baš sve što požele. No, kada je riječ o roditeljstvu, tu nije važno tko je poznat, a tko nije - svi smo isti. Baš i poput brojnih "običnih" ljudi, ni neke poznate osobe dugo nisu mogle dobiti djecu i, koliko god ih htjele, jednostavno ih nisu mogle dobiti, pa su posvojili. S druge strane, tu su oni koji su mogli imati djecu, ali su svejedno pokazali veliko srce i odlučili pružiti kvalitetan dom, a takvih je mnogo. Zato smo izdvojile deset celebrityja koji su posvojili djecu i pokazali da ih mogu voljeti kao da su njihova biološka djeca.

Budi najbolja verzija sebe.
N.B.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.