Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Nova drama u 'Braku na prvu': Saša je mislila odustati

U današnjoj epizodi 'Braka na prvu' slijede još dva romantična vjenčanja, a parovi koji su se već vjenčali pričali su o prvoj zajedničkoj noći…

Sasa_1.PNG
Budi najbolja verzija sebe.

Marko je i dalje zadovoljan svojom partnericom Andreom i naglasio je kako su se sinoć još bolje upoznali, a i Andrea misli kao on. Darijeva i Petrina prva bračna noć prošla je u odvojenim krevetima, ali nakon što su se dojmovi slegnuli, oboje su znatiželjni što ih dalje očekuje.

Novi mladenci spremni su za upoznavanje i ne kriju da im nije svejedno. „Jutros sam osjećala blagi strah, ali zagazila sam već nogom u to i ići ću do kraja. Ne znam jesam li spremna ili dovoljno emotivno zrela da se vežem za nekoga zato što sam izašla iz emocionalne veze koja je bila toksična i očito nije bila dobra čim se završila. Imam blagi strah od ljubavi“, rekla je buduća mladenka Saša te otkrila kako je se dojmio mladoženja: „Fali energije, fali autentičnosti, snage… Kad sam pošla, mislila sam da ću odustati, a nisam uspjela ni početi. Probala sam, ali ne mogu biti fejk ako želim da mi bude ugodno u mojoj koži.“

shimmer fallback

Mladoženje su također bili uzbuđeni i nisu mogli dočekati trenutak kad je ugledati suprugu koju su im odabrali eksperti. „Najviše sam razmišljao kako će izgledati naš prvi susret i trenutak kad ćemo se upoznati. Dosta sam ovih dana razmišljao o nepoznatoj mladenki. U ovo sam ušao iskreno i spreman sam ponovno nekome dati šansu i zaljubiti se ako se stvari poklope“, rekao je Zoran koji će večeras svoje zavjete čitati potpunoj neznanki.

Koji će par uživati u svakoj sekundi svoje ceremonije, a tko će poželjeti da sve što prije završi - ne propustite pogledati od 21.15 sati na RTL-u u novoj epizodi 'Braka na prvu'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.