Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Od ponedjeljka u 20.15 sati

Nova sezona 'Večere za 5 na selu' započet će u Primoštenu: Upoznajte prve kandidate!

RTL-ov omiljeni i najdugovječniji kulinarski show gledatelji će sada pratiti u novoj 16. sezoni u kojoj će se predstaviti različiti zanimljivi karakteri, kao i slasna domaća jela. A prvi će se u kuhanju pred kamerama okušati živopisni kandidati iz Primoštena i okolice!

Vecera za 5 na selu (5).JPG
Budi najbolja verzija sebe.

ANTONIO NIŽIĆ (50)

Antonio Nižić je 50-godišnji vodoinstalater iz Primoštena koji za sebe kaže da je vrlo radišna i pozitivna osoba. Osim rada u komunalnom poduzeću, Antonio je vrlo aktivan u lokalnom KUD-u te se bavi folklorom i drži do tradicije svoga kraja. U slobodno vrijeme najbolje se opušta uz pripremu omiljenih mu jela, a preferira mediteransku kuhinju i riblje delicije. U RTL-ovu kulinarsku emisiju 'Večera za 5 na selu' prijavio se prvenstveno zbog druženja, ali i zbog ljubavi prema kuhanju te se nada veseloj ekipi i ukusnim jelima.

shimmer fallback

DANIJELA DUJMOVIĆ (42)

Danijela Dujmović je vrlo društvena i, kako kaže, pomalo otkačena domaćica iz Primoštena. U 'Večeru za 5 na selu' prijavila se kako bi pokazala svoj voljeni kraj, kulinarski talent, ali i upoznala novo društvo te se dobro zabavila. Ta 42-godišnjakinja najviše voli mediteransku kuhinju, a kao svoju manu u kuhinji ističe to što uvijek pripremi prevelike količine hrane. No ističe kako je vrlo brza i spretna u pripremi različitih jela, stoga će se na njezinu stolu sigurno pronaći ponešto za svačiji ukus. Slobodno vrijeme rado provodi s djecom, a bavi se i biciklizmom.

shimmer fallback

JERKO PRGIN (51)

Jerko Prgin ima 51 godinu, dolazi iz Primoštena te je po zanimanju voditelj EU projekata. Jako voli folklor i tradiciju te je jedan od članova KUD-a u Primoštenu. U RTL-ov zabavni kulinarski show prijavio se zbog druženja i nada se dobroj zabavi i veselom društvu. Kad je riječ o hrani, Jerko ističe kako nije izbirljiv i da voli sve jesti. Ipak, preferira mediteransku kuhinju i domaće recepte, a najdraža su mu riblja jela i ukusno pripremljena peka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

ANĐELKO BABAČIĆ (75)

Anđelko Babačić je 75-godišnji umirovljenik koji kaže kako radi sve, samo se ne odmara. Iako je po struci pogonski električar, Anđelko se bavi glumom te ga je publika mogla vidjeti u nekoliko hrvatskih serija, ali i u spotovima domaćih pjevača. Opisuje se kao zabavna, komunikativna i svestrana osoba, a u 'Večeru za 5 na selu' prijavio se zbog promocije Primoštena, tradicionalnih jela i zabave. Anđelko preferira domaće namirnice i lokalnu kuhinju pa će gostima na svojoj večeri pokušati dočarati kako treba izgledati jedna prava primoštenska večera!

shimmer fallback

LORENTA FUŠTIN (61) 

Lorenta Fuštin također dolazi iz Primoštena, ima 61 godinu i po zanimanju je knjigovotkinja. Uz to, bavi se pjevanjem, pisanjem, folklorom te je voditeljica jedne dramske sekcije. Svestrana Lorenta jako drži do tradicije i lokalnih običaja, a u 'Večeri za 5 na selu' želi širem gledateljstvu prikazati sve ljepote Primoštena i rad udruge u kojoj djeluje. Kad je riječ o hrani, Lorenta preferira domaća i tradicionalna mediteranska jela, a najčešće priprema gulaš ili pašticadu. Vrlo je spretna u kuhanju, jako se veseli svojoj večeri i druženju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Novu sezonu 'Večere za 5 na selu' pratite od ponedjeljka do petka u 20.15 sati samo na RTL-u!

shimmer fallback
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.