Budi najbolja verzija sebe.
Image
Foto: www.profimedia.hr
Richard Harris
Foto: www.profimedia.hr

Richard Harris

Legenda britanskog filma, glumac Richard Harris, znan je i kao originalni Albus Dumbledore iz filmova o Harry Potteru. Naime, prije no što je preminuo 2002. godine snimio je dva prva dijela Harry Potter franšize, a sve zbog svojih unuka koje su bile opčinjene knjigama o malom čarobnjaku. Iako mu se samom nije dalo sudjelovati u tako velikom projektu, unuke su mu rekle kako s njim nikad više neće razgovarati ako ne odglumi slavnog ravnatelja Hogwartsa – pa je morao pristati.

Kate Winslet
Foto: www.profimedia.hr

Kate Winslet

Kate Winslet je nedvojbeno jedna od najboljih glumica današnjice koja je znana po tome što ne prihvaća bilo kakve uloge – već samo one najbolje. Ipak, priznala je i da je pristala na ulogu u filmu „Divergent“ samo kako bi njezina 12-godišnja kći mogla u školi pričati kako joj je mama cool jer glumi u akcijskom, SF filmu. Nije pogriješila u procjeni, jer joj je navodno kći bila oduševljena ulogom te se doista svim prijateljima hvalila kako joj je mama opaka zlikovka iz filma koji su svi gledali u kinima.

Will Smith
Foto: www.profimedia.hr

Will Smith

Will Smith je dao glas glavnom liku u animiranom filmu „Shark Tale“, a prilikom promocije tog crtića javno je priznao kako je odradio taj posao samo zato što su mu djeca malena te ih je želio zabaviti. Mnogi glumci, prema Willovim riječima, snimaju samo filmove za odrasle, filmove koji uvelike mogu doprinijeti razvoju njihove karijere, no on je želio snimiti ulogu u crtiću kako bi njegova djeca odrastala s animiranim junakom koji je u suštini njihov tata. Nije li to slatko?

Michael Sheen
Foto: www.profimedia.hr

Michael Sheen

Britanski glumac Micheal Sheen nikada nije bio fan SF-a ni fantasy žanra, a ipak je prihvatio ulogu vampira u legendarnoj „Sumrak“ sagi. Naime, jedini razlog zbog kojeg je odlučio odraditi taj posao bila je njegova tada 10-godišnja kćerkica koja je, prema njegovim riječima, danima cvilila od zadovoljstva i ponosa što joj je tata dio „Sumraka“.

Julianne Moore
Foto: www.profimedia.hr

Julianne Moore

Ova je glumica još jedna diva Hollywooda s ove liste koja se može pohvaliti s brojnim filmskim nagradama, no ona koja je najviše sreće donijela njezinoj djeci je ona u franšizi „Hunger Games“. Naime, Moore nije željela biti dio tih blockbustera no na nagovor svoje djece prihvatila je ulogu Predsjednice Alme Coin. Kasnije je Moore priznala kako je bila oduševljena time koliko su njezina djeca bila sretna gledajući je u filmu koji je bio savršeno filmsko štivo za njihovu teen dobnu skupinu.

Ryan Reynolds
Foto: www.profimedia.hr

Ryan Reynolds

Ovaj je kanadski glumac znan po akcijskim filmovima s puno psovki i vulgarnih šala, koje starija publika obožava, no njegove kćeri ne mogu ih gledati. Zbog toga je Ryan odlučio sudjelovati u filmu „Detective Pikachu“ kako bi i njegova djeca mogla odrastajući gledati neki njegov film i slušati glas svog tate kako dopire sa filmskog platna.

Viggo Mortensen
Foto: www.profimedia.hr

Viggo Mortensen

Zanimljiva je činjenica da je uloga Aragorna, hrabrog gondorskog ratnika u trilogiji „Gospodar prstenova“, originalno trebala pripasti Nicolasu Cageu, no on ju je odbio. Tako je odabir pao na mlađeg i, po našem mišljenju, zgodnijeg Viggu Mortensena. No, glumac se nećkao bi li prihvatio taj velik projekt koji je tražio više od tri godine stalnog snimanja. Na kraju se odlučio prihvatiti ponudu samo zbog oduševljenja svog sina tinejdžera koji je smatrao kako je to najcool uloga koju itko ikada može dobiti.

Ben Affleck
Foto: www.profimedia.hr

Ben Affleck

Iako je Ben Affleck oskarovac, glumac, producent i scenarist vrhunskih filmova, prema njegovim riječima njegova djeca još su premalena da bi shvatila koliko su vrijedni njegovi najslavniji projekti, recimo film „Argo“. Zbog toga je Ben odlučio prihvatiti ulogu stripovskog junaka Batmana u „Justice League“ te je tim potezom oduševio svoje mališane koji su se konačno u školi imali čime hvaliti kada je riječ o projektima njihovog tate. Iako je sam glumac priznao kako je treniranje za tu ulogu bilo mukotrpno, trenutak kada se na rođendanskoj proslavi svog sina pojavio u svom kostimu Batmana bio je vrijedan svake kapi znoja.

Idris Elba
Foto: www.profimedia.hr

Idris Elba

Po mnogima najzgodniji tamnoputi muškarac svijeta, Idris Elba, priznao je kako sam ne voli crtane filmove niti igrane verzije Disneyjevih klasika, a koje su posljednjih godina jako gledane, ali da je u „Knjizi o džungli“ odlučio posuditi svoj glas negativcu, tigru Shere Khanu, samo kako bi udovoljio svojoj djeci. Naime, njegovi su klinci obožavali tu priču te su htjeli da im otac posudi glas jednom od glavnih likova, pa je tako moralo i biti. Idris je prihvatio posao i očekivano odlično udahnuo život u kompjuterski animiranog tigra.

Roditeljska ljubav

Sve za klince: Slavne face koje su prihvatili uloge zbog svoje djece

Znamo da bi roditelji za svoju djecu napravili baš sve, a kada je riječ o roditeljima celebovima - onda to 'sve' ponekad uključuje i prihvaćanje angažmana koje sami glumci i ne bi odabrali, ali njihova djeca bi. Danas ti tako donosimo listu slavnih glumaca i glumica koji su pristajali na rad na projektima samo zbog mira u kući i sreće svoje djece - koja su očajnički željela da se njihovi roditelji pojave u baš određenim filmovima i serijama. Uostalom, ne možemo reći da ih ne razumijemo, tko ne bi želio da mu tata postane svjetski znan kao Batman?

Budi najbolja verzija sebe.
zena.hr • Foto www.profimedia.hr
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.