Budi najbolja verzija sebe.
Image
Foto: Profimedia.hr
Madonna
Foto: www.profimedia.hr

Madonna

Pop ikona Madonna rođena je 16. kolovoza 1958. i ove će godine napuniti 65 godina. Slavu je stekla još u osamdesetima, a do danas je prodala više od 300 milijuna svojih albuma u cijelom svijetu i najuspješniji je ženski izvođač svih vremena prema Guinnessovoj knjizi rekorda. Ipak, u posljednje vrijeme medijske stupce najviše puni zbog bizarnih snimki i fotošopiranih fotografija koje objavljuje na svom Instagramu.

Sharon Stone
Foto: www.profimedia.hr

Sharon Stone

Američka filmska glumica i bivši model Sharon Stone napunit će 65 ove godine, i to 10. ožujka. Glumica je to koja je slavu stekla početkom devedesetih ulogama u erotskim trilerima "Sirove strasti" i "Sliver", a danas izgleda nevjerojatno dobro i teško bismo uopće pretpostavili da će uskoro navršiti 65 godina.

Ellen DeGeneres
Foto: www.profimedia.hr

Ellen DeGeneres

Američka komičarka i televizijska voditeljica Ellen DeGeneres ove će godine navršiti 65 godina, i to uskoro, a rođena je 26. siječnja 1958. U zvijezde ju je vinuo njezin talk show "Ellen DeGeneres Show", koji se u svibnju ove godine prestao emitirati nakon 19 godina. Kako je sama voditeljica rekla, talk show se ukinuo jer joj više ne predstavlja izazov, no mnogi smatraju da su pravi razlog optužbe o toksičnoj radnoj atmosferi na setu.

Michelle Pfeiffer
Foto: www.profimedia.hr

Michelle Pfeiffer

Još jedna omiljena glumica koja toliko dobro izgleda da je teško pretpostaviti da će ove godine navršiti 65 godina je i Michelle Pfeiffer. Rođena je 29. travnja 1958., a proslavila se ulogama u filmovima "Lice s ožiljkom", "Batman se vraća" i "Opasne misli", a posljednjih godina gledali smo ju u filmovima "Ant-Man i Wasp" i "Ubojstvo u Orient Expressu".

Kevin Bacon
Foto: www.profimedia.hr

Kevin Bacon

I američki kazališni i filmski glumac Kevin Bacon ove će godine navršiti 65 godina, a rođen je 8. srpnja 1958. Proslavio se još u osamdesetima, i to ulogom u filmu "Footloose", koja mu je donijela status tinejdžerske zvijezde, a nakon nje gledali smo ga u filmovima "JFK", "Apollo 13" i "Mistična rijeka".

Andie MacDowell
Foto: www.profimedia.hr

Andie MacDowell

Američka glumica Andie MacDowell također je jedna od onih koji će ove godine napuniti 65 godina, a rođena je 21. travnja 1958. Nekada tamnokosa, ova glumica danas je prigrlila svoje sijede i izgleda bolje no ikad, a proslavila se ulogama u filmovima "Četiri vjenčanja i sprovod", gdje je glumila s Hughom Grantom, i "Beskrajni dan".

Patricia Heaton
Foto: www.profimedia.hr

Patricia Heaton

Glumica najpoznatija po ulozi Debre Barone u sitcomu "Svi vole Raymonda", Patricia Heaton, 4. ožujka ove godine napunit će 65. Za spomenutu ulogu osvojila je i dvije nagrade Emmy, a nakon te uloge gledali smo ju u seriji "Sredina", kao i još nekim serijama i filmovima.

Tim Burton
Foto: www.profimedia.hr

Tim Burton

Filmski redatelj, producent, pisac, scenarist, animator i konceptualni umjetnik - sve to je Tim Burton, koji će 25. kolovoza ove godine napuniti 65. Njegova serija "Wednesday" trenutno obara rekorde gledanosti na Netflixu, a Burton je poznat po mnogim filmovima, među kojima se ističu "Predbožićna noćna mora", "Mrtva nevjesta", "Edward Škaroruki" i "Charlie i tvornica čokolade".

Jamie Lee Curtis
Foto: www.profimedia.hr

Jamie Lee Curtis

Američka glumica i spisateljica dječjih knjiga, Jamie Lee Curtis, ove će godine također proslaviti 65. rođendan, i to 22. studenoga. Glumica je ovo najpoznatija po ulogama u filmovima "Noć vještica", a gledali smo ju i u komedijama "Šašavi petak", "Kako preskočiti Božić" i "Nož u leđa".

Gary Oldman
Foto: www.profimedia.hr

Gary Oldman

Legendarni britanski glumac Gary Oldman rođen je 21. ožujka 1958., a ove će godine također navršiti 65 godina. Svjetsku slavu postigao je igrajući filmske zlikovce poput grofa Drakule u "Drakuli" iz 1992. te Jean-Baptiste Emanuela Zorge u "Petom elementu", a pojavio se i u filmovima kao što su "Harry Potter", "Vitez tame" i "Čuvaj me s leđa".

Godine su samo broj

Ne možemo vjerovati: Ove slavne zvijezde napunit će 65 u 2023. godini

Dok se neke slavne osobe okreću modernim beauty tretmanima i estetskim zahvatima kako bi sačuvale svoju mladolikost, druge preferiraju prirodno starenje. U svakom slučaju, većina njih uspijeva izgledati mlađe od svojih godina, a tako je i s ovim celebovima na našoj listi koji će uskoro napuniti 65, iako uopće ne izgledaju tako! Kaže se da su godine samo broj, a kao što ovi slavni i dokazuju, šezdesete su najbolje godine. Od pop ikone Madonne do glumica Michelle Pfeiffer i Sharon Stone, ove zvijezde će u 2023. proslaviti svoj jubilarni 65. rođendan.

Budi najbolja verzija sebe.
N.B.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.