Najpoželjnije žene 2009.g.

Korisnici interneta izabrali najzanimljivije i najatraktivnije poznate mlade žene u 2009.g.

Askmen.com je i ove godine pripremio listu 99 napoželjnijih žena. Više od 10 milijuna internauta sudjelovalo je u glasanju i putem stranice odabralo je grupu poznatih mladih žena, najzanimljivijim i najatraktivnijim u 2009. godini. Najpoželjnija je Eva Mendes, smatrana najidealnijom, najseksipilnijom, sa najviše smisla za humor i glamour, kao i najizraženije osobnosti! Izjavila je kako su kvalitete koje joj pripisuju, upravo najtraženije za kompletnost jedne osobe i da ih zahtijeva od muškaraca, koji prolaze kroz njen život!

Slijedi je Megan Fox, zatim top model iz Victoria's Secret, Marisa Muller, koja je glasno iskazala zahvalnost jer su njene kvalitete, napokon, priznate!

Iza nje je britanska manekenka Keeley  Hazell, kao i Anne Hathaway.

Internauti  su potom glasali za  Alessandru Ambrosio, te Scarlet Johansson i Rihannu, koje su obećale smršaviti. Devetu poziciju zauzima Kristen Bell, a među prvih deset se ubraja i Kate Beckinsale.

Odabrane dame su zadovoljne i sretne zbog moralne podrške, iako bi mnoge od njih voljele konkretnije dokaze naklonosti: poput ustupljene garderobe, novčane nadoknade ili poklonjenog putovanja. Sasvim su u pravu, posebno u ova, krizna vremena.

Džana Mujadžić

Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.