Budi najbolja verzija sebe.
Žene ih obožavaju

Najpoželjniji slavni frajeri 2022. godine: Slažeš li se?

Kako smo još u siječnju nove godine odlučile smo provjeriti tko se nalazi na popisima najprivlačnijih muškaraca u glumačkom svijetu za prošlu 2022. godinu. Ovaj popis uključuje glumce različitih profila, ali drugačijeg izgleda

profimedia-0707274181.jpg
Foto: Profimedia.hr

Na kraju svake kalendarske godine i početku nove izlaze različiti popisi najvažnijih događaja u svijetu. A to pravilo isto vrijedi i za svijet slavnih - od najljepših haljina, događaja, do bizarnosti. No posebno se veselimo popisima najzgodnijih muškaraca, ipak su to teme koje volimo pročitati uz kavu i pomalo se zabaviti, ali i uživati u pogledima na seksi i zgodne muškarce. Obično su takvi popisi sastavljeni od različitih tipova muškaraca pa će svaka žena pronaći nešto za sebe.

Image
Najljepše haljine s crvenih tepiha u 2022.

Top 10: Najbolji modni trenuci s crvenog tepiha po kojima ćemo pamtiti 2022. godinu

Kako smo još u siječnju nove godine odlučile smo provjeriti tko se nalazi na popisima najprivlačnijih muškaraca u glumačkom svijetu za prošlu 2022. godinu. Ovaj popis uključuje glumce različitih profila, ali drugačijeg izgleda. U nastavku možeš otkriti tko su glumci koji su privlačili najveću pažnju u prošloj godini.

Budi najbolja verzija sebe.
1/11
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.