Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Na zahtjev brojnih gledatelja, najveći regionalni TV fenomen ranije kreće s emitiranjem na RTL-u: ''Južni vetar' je postao jedan svijet!'

Napetu priču o modernom Beogradu, organiziranom podzemlju i mafiji, ali i običnim mladim ljudima željnim 'uspjeha', koji tek kroče u surove kriminalne zločinačke vode, gledatelji će moći pratiti na glavnom kanalu RTL-a od 13. lipnja u 21.15 sati

Juzni vetar_2.jpg
Budi najbolja verzija sebe.

Eksplozivna akcijska franšiza 'Južni vetar' odavno je osvojila regiju pa tako i Lijepu Našu, stoga ne čudi što i gledatelji RTL-a s nestrpljenjem očekuju emitiranje ove vrhunske serije koja, na njihov zahtjev, starta nešto ranije, i to već u ponedjeljak, 13. lipnja u 21.15 sati.

Serija 'Južni vetar' premijerno je prikazana 2020. godine. Nastala je u produkciji Režima i RTS-a, a za nju su zaslužni redatelj Miloš Avramović, koji je uz Petra Mihajlovića zaslužan i za scenarij.

shimmer fallback

Prve četiri epizode zapravo su proširena verzija obožavanog filma iz 2018. godine, dok preostalih deset epizoda čini novi serijal i nastavak sage. Petar Maraš (Miloš Biković) nakon smanjenja kazne i izlaska iz zatvora pokušava svoj život vratiti na prave staze i krenuti ispočetka pa se odbija vratiti Caru i staroj ekipi. Umjesto toga, započinje privatan biznis preprodaje polovnih automobila. Za to vrijeme crnogorski narkoklan, pod vodstvom ambicioznog Vaja nastavlja sa svojim sigurnim uzdizanjem na vrućem beogradskom asfaltu...

Gotovo svi članovi sjajne glumačke ekipe ponovili su svoje uloge i u seriji. Predvodi ih omiljeni Miloš Biković, a tu su još i Miodrag Radonjić, Jovana Stojiljković, Miloš Timotijević, Hristo Shopov, Bogdan Diklić, Dragan Bjelogrlić te Miki Manojlović.

Izvrsna gluma, kvalitetna produkcija, direktni i nepretencionzi dijalozi i sjajni specijalni efekti koji pridonose akciji, samo su neki od razloga koji 'Južni vetar' čine pravim spektaklom. A koliko su zadovoljni što su stvorili pravi regionalni fenomen koji ruši sve rekorde gledanosti, osvaja prestižne nagrade i o kojem se ne prestaje pričati, ističu i sami glumci.

shimmer fallback

''Južni vjetar' je postao jedan svijet. Uspješna franšiza znači da ste stvorili jedan svijet koji postoji paralelno s našim svijetom, jako podsjeća na njega, s puno dodirnih točaka i on daje jednu notu, jednu određenu atmosferu i nosi sa sobom neki 'šmek' i to je ono što je Južni vjetar uspjelo izdvojiti od ostalih'', recept uspjeha otkriva glavna zvijezda franšize, popularni Miloš Biković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Prva sezona hvaljene serije 'Južni vetar' na rasporedu je od ponedjeljka, 13. lipnja u 21.15 sati na RTL-u.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.