Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Ljubav nikad ne promaši

Mila i Ashton: Od prijatelja s povlasticama do najslađeg para Hollywooda

Od kolega na setu, tinejdžerskiih simpatija, preko prijatelja s povlasticama pa sve do sretnih supružnika - ljubavna priča Mile Kunis i Ashtona Kutchera zamršena je, ali jako slatka. Sve o njoj saznaj u nastavku.

Snimka zaslona 2021-02-10 083205.png
Foto: @mybabushona
Budi najbolja verzija sebe.

S obzirom da je veljača mjesec ljubavi, svakog tjedna ti donosimo neke od najljepših holivudskih ljubavnih priča, a ovog tjedna tema su Mila Kunis i Ashton Kutcher, glumački par kojem je trebalo gotovo 15 godina da jedno u drugome prepoznaju ljubav svog života. Ovaj poznati glumački par bili su prijatelji godinama prije no što su se upustili u ljubavnu vezu, a njihovo je upoznavanje i zbližavanje započelo na setu kultne humoristične serije "Lude 70-e".

Upoznali su se tako još kao tinejdžeri na snimanju serije "Lude 70-e" koja se emitirala od 1998. do 2006. godine. Mila je u hit humorističnoj seriji glumila ljepoticu Jackie, a Ashton Michaela Kelsoa. Zanimljivo je kako su u seriji MIla i Ashton glumili da su u turbulentnoj vezi, a Mila je svoj prvi poljupac u životu 'odradila' upravo na setu serije i to ljubivši se pred kamerom s Ashtonom.

No - nije se radilo o ljubavi na prvi pogled. Ovom paru trebalo je čak 14 godina da iz prijatelja prerastu u nešto više i počnu izlaziti. Iako su sami priznali da na početku veze nisu očekivali ništa ozbiljno jedno od drugoga, na kraju su se 2015. vjenčali i u braku dobili dvoje djece. 

No, prije njihovog sretnog završetka, 14 godina nisu živjeli zajedničkim životom - upravo suproto! I Ashton i Mila bili su u dugim i turbulentnim vezama. Ashton je tako bio u braku sa znatno starijom glumicom Demi Moore, a Mila u dugogodišnjoj vezi s dječjom zvijezdom Macaulay Culkinom. Šuškalo se da se zvijezdu "Sam u kući" trebala i udati, do čega na kraju ipak nije došlo. Ashtonov brak s Demi u konačnici je završio burnim razvodom, a glumica ga je optuživala da ju je prisiljavao na seks u troje s mnogo mlađim ženama te priznala kako se nikada u tom braku nije osjećala prihvaćeno i opušteno.

No, nakon prvih par mjeseci slobode, svemir je Milu i Ashtona ponovno spojio na jednoj dodjeli filmskih nagrada 2012.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

"Vidjela sam tog tipa, odmjerila ga i razmišljala 'Tko je ovaj visoki i zgodni frajer?'. Kada se okrenuo ostala sam šokirana. 'Bože, prezgodan je', razmišljala sam tada", rekla je Mila u jednom intervjuu.

Spetljali su se odmah na afteru nakon dodjele, no veoma brzo zaključili kako je to bila pogreška te da bi sad oboje trebali biti slobodni jer su taman izašli iz dugih veza. No, Kunis je svejedno tu noć prespavala kod glumca jer joj on nije dao da ode kući. "Ovo je bio prvi put da sam prespavala kod frajera otkako sam postala slobodna. U 2 ujutro sam htjela pozvati taksi, no nije mi dozvolio" rekla je.

Dogovorili su se da će biti prijatelji s povlasticama, što je bilo smiješno jer je Ashton taman završio sa snimanjem filma "No Strings Attached", a Mila "Friends With Benefits". "Živjeli smo stvarne živote napisane u scenariju", rekla je jednom glumica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Nakon tri mjeseca viđanja, Mila je odlučila okrenuti ploču. "Shvatila sam da ovo više nije samo zabava. Došla sam kod njega i rekla mu da mi je jako stalo do njega te da sam spremna za vezu, a on je dijelio moje mišljenje." Dvije godine kasnije, u veljači 2014., Ashton je zaprosio Milu, a paparazzi su bili ti koji su ih razotkrili. Fotografirali su Milu s ogromnim zaručničkim prstenom, pa par istinu više nije mogao skrivati od javnosti.

U rujnu 2014. na svijet je došlo njihovo prvo dijete, kćerkica Wyatt Isabelle, a samo nekoliko mjeseci nakon, par je izrekao sudbonosno 'da'. U studenom 2016. njihova se obitelj povećala za jednog člana, sina Dimitrija Portwooda.

Čini se kako još uvijek nema naznaka o trećem djetetu, no nikad se ne zna. Mladi je par i dalje ludo zaljubljen te je jedan od rijetkih koji ne prati razni holivudski skandali. Mila i Ashton ne nose bez razloga naziv najslađeg holivudskog para.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.