Budi najbolja verzija sebe.
Image
Foto: PIXSELL
Marko Petrić
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL

Marko Petrić

Marko Petrić hrvatski je kazališni i filmski glumac kojeg smo gledali u popularnom plesnom showu. Tijekom svoje karijere nanizao je brojne televizijske i filmske uspjehe, glumio je u raznim predstavama, a za ulogu u predstavi "Moje dijete" osvojio je plaketu Mala Judita i bio nominiran za Nagradu hrvatskog glumišta u kategoriji izuzetnog ostvarenja mladih umjetnika 2010. godine.

Janko Popović Volarić
Foto: Josip Regovic/PIXSELL

Janko Popović Volarić

Hrvatski filmski, kazališni i televizijski glumac Janko Popović Volarić već je dugo na listama najzgodnijih. Ovaj tamnokosi zavodnik stalni je član ansambla Zagrebačkog kazališta lutaka, a glumio je u brojnim filmovima i serijama. Janko je također jedan od trenutno najpoželjnijih hrvatskih neženja, a i ponosni je tata sina Davida kojeg je dobio kad je imao samo 18 godina.

Goran Višnjić
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Goran Višnjić

Hrvatski glumac s inozemnom adresom, Goran Višnjić, ostvario je zavidnu karijeru pojavivši se u mnogim američkim filmovima i serijama. Njegova najzapaženija uloga bila je ona doktora Luke Kovača u hit televizijskoj seriji "Hitna služba". Prošao je i audiciju za ulogu Jamesa Bonda u filmu "Casino Royale", no na kraju je ta uloga dodijeljena britanskom glumcu Danielu Craigu.

Goran Bogdan
Foto: Robert Anic/PIXSELL

Goran Bogdan

Goran Bogdan hrvatski je kazališni, televizijski i filmski glumac koji je glumio u brojnim kazališnim predstavama u Zagrebačkom kazalištu mladih i dobitnik je mnogih nagrada. Najveću pažnju privukao je ulogama u filmovima "Sonja i bik" i "Neke druge priče", a u posljednje vrijeme dobiva uloge i u stranim filmovima.

Ivan Herceg
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Ivan Herceg

Iako ga već neko vrijeme ne viđamo u filmovima i serijama, zgodni glumac Ivan Herceg ostao je zapamćen po glavnim ulogama u nekoliko hrvatskih sapunica, ali i po filmu "Pjevajte nešto ljubavno".

Marko Braić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Marko Braić

Mladi Marko Braić hrvatski je kazališni, filmski i televizijski glumac i relativno je nov na glumačkoj sceni - iza sebe ima tek nekoliko uloga, ali nedavno je osvojio publiku kao finalist pjevačkog showa.

Filip Vidović
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

Filip Vidović

Još jedna mlada nada hrvatske glumačke scene je i glumac Filip Vidović koji igra mnoge predstave u Hrvatskom narodnom kazalištu, najpoznatiji je po ulozi u predstavi "Ciganin, ali najljepši", a zanimljivo je da je imao samo 12 godina kada je dobio prvu ozbiljniju ulogu i krenuo stopama slavnih roditelja - Ivice Vidovića i Gordane Gadžić.

Filip Juričić
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Filip Juričić

Još jedan Filip na našoj listi je i poznati glumac Filip Juričić kojeg najviše pamtimo po jednoj od njegovih prvih uloga, ulozi nogometaša Marka Marušića u drugoj hrvatskoj telenoveli. U međuvremenu je ostvario još mnogo televizijskih uloga, a njegov zvučni glas možemo čuti i u sinkronizacijama brojnih animiranih filmova.

Slavko Sobin
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Slavko Sobin

Slavko Sobin hrvatski je kazališni, televizijski i filmski glumac i autor predstave "Šapice" praizvedene u Gradskom Kazalištu Mladih u Splitu. Ostvario je značajne uloge u mnogim serijama, a najviše ga pamtimo po serijama "Crno-bijeli svijet". Danas se ipak najviše drži kazališta, a brojne Hrvatice složit će se da je jedan od najzgodnijih glumaca.

Hrvoje Klobučar
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Hrvoje Klobučar

Glumac Hrvoje Klobučar pojavio se u brojnim televizijskim serijama, u Gavelli je odigrao uloge u tridesetak predstava, a možda od svega najbolje pamtimo njegov glas koji je posudio u mnogobrojnim crtićima - od "Dame i skitnice" i "Male sirene" do "Stuarta Malog" i "Simsale Grimm".

Osvajaju talentom, ali i izgledom

Melem za oči: Jesu li ovo najzgodniji hrvatski glumci?

Nije tajna da se domaća glumačka scena može pohvaliti brojnim zgodnim glumcima koji pozornost privlače i talentom i izgledom. Od onih koji su nam već svima vrlo dobro poznati jer smo ih već gledali u brojnim domaćim serijama i filmovima do onih iz novije generacije kojima se tek predviđa blistava budućnost - zgodnih glumaca na našim prostorima ima toliko da je teško izdvojiti samo jednog. Tu su oni s već izgrađenom karijerom, poput Gorana Višnjića i Janka Popovića Volarića, ali i oni koji su nove mlade nade, poput Filipa Vidovića i Marka Braića. Lista bi mogla biti još dulja, no mi smo izdvojile top 10 najzgodnijih domaćih glumaca za kojima uzdišu mnoge žene diljem Hrvatske. A koji je tebi najzgodniji?

Budi najbolja verzija sebe.
N.B.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.