Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Frajer koji ne skriva suze: Marko se rasplakao u 'Braku na prvu'

Sinoć je na RTL-u počela nova sezona hit sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu' i stvarno je bilo svega. Od svađa, pa do pokazivanja emocija pred kamerama. Naime, emotivni Marko kojeg su eksperti spojili s Andreom, nije sakrivao suze

Budi najbolja verzija sebe.

Koliko često su čula onu kako muškarci ne plaču? Sudeći po početku treće sezone showa 'Brak na prvu', muškarci itekako plaču. Naime, u prvoj epizodi vidjeli smo dva vjenčanja. Stručnjaci na osnovu testova i razgovora s kandidatima spojili prikladne parove, a prvi od njih su Andrea Kukolj i Marko Bogdan, koje bi mogla, smatraju eksperti, povezati njihova ambicioznost.

I dok je Andrea bila pomalo suzdržana, Marko je taj koji nije mogao sakriti emocije. Naime, Marko je na kraju dana nakon vjenčanja i romantične šetnje uz more, jednostavno uživao i nije se libio to pokazati.

"Baš su me emocije preplavile. Imaš sve. Zapravo misliš da imaš sve dok ne vidiš da nisi imao sve. Prije nisam znao i nisam gledao na takav način na brak. Ali na primjer da imaš takvu osobu s kojom možeš dijeliti sve, stvarno počinjem razmišljati da bih jednog dana htio imati baš suprugu.", rekao je emotivni Marko.

A hoće li doista zaiskriti između njega i Andree i ne propusti doznati u novoj sezoni 'Braka na prvu' koja ide na RTL-u od ponedjeljka do petka u 21 i 15.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.