Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Brak na prvu

Koji su najkompatibilniji horoskopski parovi za brak?

Jeste li se ikada zapitali ima li vaš horoskopski znak veze s vašom ljubavnom vezom?

MicrosoftTeams-image.png
Foto: Shutterstock
Budi najbolja verzija sebe.

Iz horoskopskog znaka možete naučiti i razumjeti svoje snage i slabosti, a sve to bit će stavljeno na kušnju u ponedjeljak u RTL-ovom showu Brak na prvu. Hoće li potpuni stranci pronaći svoj kompatibilni znak, ne propustite doznati večeras u 21.15!

Ovan i Vaga

Baš kao kad zapalite šibicu, iskre će frcati kad se spoje vatreni Ovan i zračni znak Vage. Njih dvoje voljni su cijeniti svoje razlike i učiti iz njih, što stvara nezaustavljivu vatru.

Bik i Rak

Bik je tradicionalist koji će učiniti sve što je potrebno da održi stabilnost i sreću u obitelji, bilo da to znači kuhanje, čišćenje ili stavljanje karijere na čekanje.

Blizanci i Vodenjak

Blizanci su šarmantni i koketni, što odbija većinu ljudi koji žele dugoročno sretan brak. Iako su poznati po tome što bježe ako se počnu osjećati opterećeni vezom, Vodenjak je jedan od najopuštenijih znakova zodijaka koji nikada ne čini da se Blizanci osjećaju kao da se gube u vezi.

Djevica i Bik

Bik je učitelj Djevici. Bikovi su skloni razmaziti senzualne Djevice ističući im skrivenu intimu. A kada se Djevice oslobode, nebo je granica.

Blizanci i Strijelac

Par zračnog i vatrenog znaka, Blizanci i Strijelci imaju sve sastojke za vezu punu vatrometa, stranih zemalja i emocionalnog ispunjavanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Horoskopski znakovi savršenih parova sigurno će pobijediti u igri bračnog života kada sudbina preuzme ulogu kume.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.