Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Klapa Rišpet po peti put priuštila nezaboravnu večer prepunom Lisinskom

Jedna od naših najpopularnijih i najnagrađivanijih klapa tako je još jednom opravdala tradiciju kojom je oduševila svoju vjernu publiku, peti put za redom.

Klapa Rispet_Lisinski 2022_1_Foto by_Hrvoje Banic.jpg
Foto: Hrvoje Banić
Budi najbolja verzija sebe.

Sinoć je u prepunoj dvorani Vatroslava Lisinskog održan veliki koncert klape Rišpet za pamćenje. Jedna od naših najpopularnijih i najnagrađivanijih klapa tako je još jednom opravdala tradiciju kojom je oduševila svoju vjernu publiku, peti put za redom.

Bila je to večer odlične zabave koju su svi dugo čekali, a koju nisu nosile samo emocije, već i takva euforija na koju nitko prisutan nije ostao ravnodušan. Dugogodišnja ljubav zagrebačke publike i Rišpeta mogla se osjetiti u svakom taktu, kroz pjesmu, smijeh, ples i gromoglasan pljesak što je atmosferu vrlo brzo pretvorilo u pravo glazbeno slavlje o kojem će se još dugo pričati. Sve u Lisinskom, u 'trans' je dovodio Ivo Amulić, koji se u svom prepoznatljivom stilu spuštao među publiku, zapjevavši i zaplesavši sa njima.

shimmer fallback

Svi oni koji su večer proveli uz Rišpet, definitivno nisu požalili jer su uživali i u glazbenim iznenađenjima kada su im se na pozornici pridružili i prijatelji te dragi gosti, glazbenici čija su imena itekako poznata široj publici diljem regije, Jole i Neno Belan.

shimmer fallback

Tako je puna dva sata prepuni Lisinski odjekivao najljepšim ljubavnim stihovima, a publika na nogama pjevala u sav glas. 'Šta mi ljube 'oćeš kazat', 'Maka, maka', 'Ajme šta te volin', 'Ja samo za te živin', 'Cukar', kao i najnovija balada koja već jako dobro plovi radijskim eterom 'Fermaj me', samo su neke od najpoznatijih skladbi Rišpetovaca koje su sinoć opjevane, a uz koje su mnogi sigurni smo uživali, ali i stvorili najljepše uspomene.

Iako je sad već nezaboravni koncert u Lisinskom za nama, ne brinite, jer klapa Rišpet već ima nekoliko datuma velikih koncerata, pa ćemo tako moći uživati uz njih 29.07. na Opatijskoj ljetnoj pozornici i 11.08. u Šibeniku na tvrđavi svetog Mihovila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.