Jack i Rose

Kate Winslet i Leonardo DiCaprio sjajno su utjelovili jedan od najpoznatijih ljubavnih parova u filmskoj povijesti. Jackova sudbina je završila tragično, ali u nekom drugom, ljepšem scenariju njihovo dijete bi izgledalo ovako.

Fox Mulder i Dana Scully

Najpoznatije detektivske partnere među kojima su povremeno frcale ljubavne iskrice utjelovili su Gillian Anderson i David Duchovny u legendarnoj seriji "Dosjei X", a da je ovaj televizijski par kojim slučajem dobio kćer, ona bi izgledala ovako.

Scarlet O'hara i Rett Butler

Razmažena južnjačke ljepotica koju glumi Vivien Leigh i imućni i uobraženi zavodnik kojeg utjelovljuje Clark Gable odigrali su povijesne filmske minute koje već skoro sto godina oduševljavaju gledatelje diljem svijeta. U filmu je ovaj legendarni par dobio i kćerkicu koja na kraju tragično pogiba pri padu s konja, a da je imala priliku odrasti izgledala bi vrlo slično svojoj majci.

Ilsa Lund i Rick Blaine

U romantičnoj drami "Casablanca" iz 1942. godine, glavne uloge su pripale Humphreyju Bogartu i Ingrid Bergma, a njihovo bi dijete izgledalo pomalo kao James Dean u jako mladim danima.

Ginny Weasley i Harry Potter

U filmu o slavnom čarobnjaku, Ginny i Harry na kraju priče i završe u braku, a imaju i sina koji bi sudeći prema kompjuterskim simulacijama trebao ovako izgledati u dobi od 10 godina.

Frances Houseman i Johnny Castle

Jedna od najromatičnijih filmskih priča na koju su zaplakale mnoge generacije zasigurno je "Prljavi ples" u kojem su nas očarali Jennifer Grey i Patrick Swayze. Da su imali dijete njihova bi djevojčica bila preslatka.

Danny i Sandy

U kultnom mjuziklu o zaljubljenim tinejdžerima pedesetih godina prošlog stoljeća, "Briljantinu", zabavljali su nas neponovljivi John Travolta i Olivia Newton-John, a da su kojim slučajem u filmu dobili i dijete, ono bi bilo savršena genetska kombinacija svojih roditelja.

Superman i Lois Lane

Margot Kidder i Christopher Reeve odigrali su uloge u kultnom filmu o Supermanu, a njihova kćerkica bi kompjuterski generirano izgledalo ovako.

Ross Geller i Rachel Green

Mnogima najomiljeniji televzijski par iz serije uvjerljivo su odigrali David Schwimmer i Jennifer Aniston u "Prijateljima". Iako su u serijalu imali kćerku Emmu Geller koja je u 10. sezoni proslavila 1. rođendan, nismo ju imali priliku vidjeti u odraslijoj dobi. Evo kako bi prema kompjuterskom izračunu izgledala kao tinejdžerica.

Jane Foster i Thor

Natalie Portman i Chris Hemsworth odigrali su upečatljive uloge u filmu o superjunaku Thoru, a plod njihove ljubavi izgledao bi ovako nekako.

Peter Parker i Mary Jane Watson

Avanturistički film "Spiderman" s početka 2000-ih priuštio nam je obilje akcije, ali i romansu u kojoj su glavni protagonist bili Tobey Maguire i Kristen Dunst, a ovako bi izgledao njihov sin.

Tony Stark i Pepper Potts

Robert Downey Jr. i Gwyneth Paltrow donijeli su posebnu ljubavnu kemiju filmu o superjunaku Iron Manu, a njihovo fiktivno dijete bio bi sladak dječak plavih očiju i ovalnog lica.

Aplikacije nam otkrile

Kako bi izgledala djeca slavnih ljubavnih parova iz filmova i serija

Filmska platna i tv ekrani donijeli su neke od najljepših ljubavnih priča. Od Jacka i Rose u "Titanicu" pa sve do Rossa i Rachel u "Prijateljima", popularna filmska i televizijska kultura bogata je epskim ljubavnim pričama. U nekim slučajevima romantični parovi s TV-a zaista su bili zajedno u stvarnosti, dok u drugima ona nije baš imala sretan kraj. Nekad smo se čak i u suzama opraštali od jednog od glavnih likova, čija je televizijska smrt donijela kraj divnoj ljubavnoj priči. Kako većinu tih legendarnih romantičnih parova nismo imali priliku vidjeti u ulozi roditelja, Instagram profil @hidreley pobrinuo da nam uz pomoć aplikacija prikaže kako bi to izgledala djeca slavnih glumaca i filmskih parova. Tehnika koja je korištena u ovim zabavnim transformacijama odavno se već primjenjuje u filmskoj industriji, a rezultate pogledaj u našoj galeriji.

Budi najbolja verzija sebe.
zena.hr • Foto @hidreley
3.3.2021.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.