Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Top ili flop?

Jennifer Lopez zaprepastila novom kratkom frizurom, fanovi podijeljeni

Za Jennifer Lopez će gotovo svi reći da je jedna od onih kojoj apsolutno bilo kakva frizura stoji. No, gotovo nitko nije očekivao da će pjevačica na naslovnici jednog magazina osvanuti s kratkom pixie frizurom i izledati top

profimedia-0493684978.jpg
Foto: www.profimedia.hr
Budi najbolja verzija sebe.

Jennifer Lopez, po mnogima jedna od najljepših žena svijeta sigurno je jedna od modnih kameleonki koja itekako zna kako dobro izgledati i što joj stoji. A ovaj put je dokazala da može nositi apsolutno sve pa i ultra kratku kosa koja nikada ne izlazi iz mode – mokri pixie. 

Naime, iako smo je na inauguraciji predsjednika Bidena vidjeli sa dugim uvojcima, J Lo je iznenadila osvanuvši na naslovnici magazina sa kraktom hit frizurom, tzv. pixiem i podijelila svoje fanove.

Dok je nekima Jennifer i dalje prekrasna, pa čak i sa 'dječačkom' frizurom, drugima nedostaju njezini uvojci.

"Molim te, reci mi da je ovo perika’’, ‘’Za mene je ovo njezin najgori editorijal ikad… ne sviđa mi se’’, bili su neki komentari dok je ipak većina bila pozitivna.

Jenniferinom promjenom i naslovnicom slavnog magazina Allure za ožujak pohvalio se njezin frizer i stilist Chris Appleton koji već godinama brine za njezinu kosu da je toliko sjajna i njegovana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Kako se tebi sviđa Jennifer i njezin novi look ? Jel ti draža s ekstenzijama ili pak sa popularnim bobom kojeg je često nosila.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.