Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Brak na prvu

Hedviga je otvorila dušu i progovorila o bolesti koja joj je promijenila život

'To je bio početak kraja', otkrila je Hedviga Tandara, jedna od reality zvijezda nove sezone 'Braka na prvu'

Budi najbolja verzija sebe.

Hedviga Tandara jedna je od novih reality zvijezda koja je svoju ljubav odlučila potražiti ispred kamera. Hoće li joj to uspjeti - saznat ćemo uskoro, ali jedno je sigurno, lijepa Hedviga rijetko koga može ostaviti ravnodušnim. Iako sa sobom uvijek nosi osmijeh, atraktivna plavuša iza sebe krije tužnu priču. Pred kamerama je ovaj put odlučila otvoriti dušu i progovoriti o bolesti koja je promijenila njezin život.

''Srušila sam se dan nakon svog rođendana i završila na hitnoj na Rebru. Bilo je jako vidljivo da postoji nešto, neka siva tvar koja ne bi trebala postojati na tom mjestu. Jako je blizu centra za govor, samo četiri milimetara je udaljeno pa nitko u Hrvatskoj nije odlučio probati to operirati jer postoji velika šansa da bi bi posljedica mogla biti ta da više ne pričam. To je bio početak kraja'', rekla je Hedviga.

U posljednje vrijeme odvažila se poraditi i na svojoj listi želja, shvativši da sve brzo prolazi tako da je odlučila živjeti punim plućima putujući, isprobavajući razne adrenalinske sportove i iskorištavajući svaku priliku koja joj se pruži, a sve bi to bilo, naravno, ljepše udvoje…

Treću sezonu omiljenog reality showa 'Brak na prvu' gledajte od ponedjeljka do petka od 21:25 sati na RTL Televiziji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.