Budi najbolja verzija sebe.
Obožavaju ih

E, to se zove ljubav: Slavni muškarci koji ne skrivaju koliko su ponosni na svoje supruge

U 21. stoljeću muškarci konačno pokazuju svoje osjećaje, a mnogi slavni muškarci često naglašavaju koliko su ponosni na svoje partnerice i koliko su sretni što su pronašli srodnu dušu

profimedia-0665820718.jpg
Foto: Profimedia.hr

Ljubavi i brakovi slavnih osoba uvijek su fascinirali svijet te često možemo čitati o lošim prekidima, razvodima i raznim ljubavnim nevoljama. No postoji i ljepša strana ljubavi u svijetu slavnih. Ljubavi kojima je oduševljen svijet i u kojima se parovi poštuju, ali i javno pokazuju sreću zbog toga što su uspjeli pronaći srodnu dušu. U 21. stoljeću muškarci konačno pokazuju svoje osjećaje, a slavni muškarci često naglašavaju koliko su ponosni na svoje supruge i sretni što mogu dijeliti život s njima.

Image
Viva Las Vegas

J.Lo i Ben Affleck su se vjenčali u Las Vegasu, baš kao i ovi slavni parovi prije njih

U engleskom govornom području postoji izraz "wife guy" koji se počeo koristiti 2019. godine, a New York Times ga je definirao kao "muškarac koji je postao poznat na internetu jer objavljuje sadržaj o svojoj ženi". Slavni "wife guy" su ipak drugačiji jer se radi o uspješnim muškarcima koji objavama o svojoj ženi ne stvaraju karijeru. No mnogi objavljuju različite stvari o svojim suprugama, ali najčešće ističu koliko ih vole i koliko su ponosni na svoju ljepšu polovicu.

Mnogima se sviđa ovaj trend jer danas ljubavi traju sve kraće i lijepo je vidjeti muškarce koji obožavaju i poštuju svoje žene. Tko su slavni muškarci koji javno poštuju i vole svoje žene možeš pročitati u nastavku:

Budi najbolja verzija sebe.
1/7
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.