Dubrovački Takenoko ugostio oskarovca Jamie Foxx-a

Poznati glumac, pjevač i komičar oduševljen Dubrovnikom

Poznati glumac, pjevač i komičar Jamie Foxx stigao je u Dubrovnik kako bi se pridružio zvjezdanoj postavi filma "Robin Hood". Radnja priče o slavnom odmetniku koji je uzimao novac bogatima i davao siromašnima odvija se u Dubrovniku, koji predstavlja srednjovjekovni grad Nottingham. Jamie Foxx, koji tumači jednu od glavnih uloga, dane provodi na setu, dok u slobodno vrijeme otkriva čari Dubrovnika i uživa u poznatim gastronomskim delicijama. Tako nije propustio ni posjet japanskom restoranu Takenoko.

Takenoko kuhari su za hollywoodskog glumca pripremio poznate delicije: Hamachi sashimi, California rolls, Spicy tuna rolls, Ebi tempura te Tory teriyaki. Jamie Foxx proveo je tri sata u restoranu u društvu desetak prijatelja, a osim u vrhunskim japanskim jelima spremljenim od strane glavnog chefa, uživali su i u predivnom pogledu na Dubrovnik s jedne od najljepših terasa grada.  

Glumac je oduševljen Dubrovnikom, a posebice jelima koja je za njega spremio chef Mario Starman. Svoje oduševljenje podijelio je i na društvenim mrežama, videom u kojem kaže: Nalazim se u Hrvatskoj, ovo je ludilo. Dolazim iz Texasa, nemojte reći da se snovi ne mogu ostvariti. Naglašava kako je boravak u Hrvatskoj sjajan i kako će se kući vratiti s lijepim uspomenama na Dubrovnik, koji zahvaljujući svojoj izvanrednoj mediteranskoj ljepoti u kombinaciji s iznimnim gastro specijalitetima nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.