Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Damir Kedžo pjesmom ''Dimnjak'' najavljuje CD mjuzikla ''Sušak, Sušak''

"Dimnjak, dimnjak je za me svet, on je za me oltar."

Damir Kedžo pjesmom ''Dimnjak'' najavljuje CD mjuzikla ''Sušak, Sušak''
Budi najbolja verzija sebe.

Riječi su to dimnjačara Lovre kojeg u hvaljenom mjuziklu "Sušak, Sušak" igra poznati pjevač Damir Kedžo.

 Njegova solistička pjesma "Dimnjak" kojoj je autor glazbe i aranžmana Olja Dešić, a teksta Mensur Puhovac, prema riječima autora, zapravo najbolje oslikava sam mjuzikl.

Najavni je to singl nadolazećeg albuma s pjesmama iz mjuzikla čiju objavu očekujemo uoči riječke premijere u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku 16.10.2016.

Požurite po svoje ulaznice !

Ulaznica za premijeru je ostalo još jako jako malo, a ukoliko svoje ulaznice ne nabavite na vrijeme, čini se da bi osim na dan premijere, bez njih mogli ostati i na reprizi, dan nakon, 17.10.2016.

A dokaz kako je mjuzikl ''Sušak, Sušak'' prepoznat i šire, dokazuje i činjenica kako su za sljedeću godinu, dogovorene izvedbe i u Zagrebu u jednom od prestižnih kazališta.

Samostalnoj produkciji Studija Maraton koji je preuzeo mjuzikl "Sušak, Sušak" koji se publici vraća u obnovljenoj i poboljšanoj verziji, te ansamblu vrhunskih glumaca i pjevača:  Mario Lipovšek Battifiaca, Damir Kedžo, Katja Budimčić, Olivera Baljak, Denis Brižić, Saša Matovina, Lucio Slama, Nenad Vukelić, Anton Plešić, Frano Živković, Mensur Puhovac, ove se godine priključuje i mladi talent Antonio Krištofić (kao alternacija za ulogu Lovre), plesna grupa Flame, Maratonci i mnogi drugi.

Režiju potpisuje Edvin LIverić, scenografiju Damir Šegota, kostimografiju Manuela Paladin Šabanović, dok je za oblikovanje svjetla zadužen Dalibor Fugošić.

Duhovita i raspjevana povijest Sušaka i njegovih stanovnika kroz likove barbe Pave i dimnjačara Lovre, iznova nas vraća u razdoblje od tridesetih do sedamdesetih godina prošlog stoljeća, te podsjeća gledatelje zašto vole Sušak (ili zašto bi ga trebali zavoljeti.).

Barba Pave "Dobro jutro":


Mjuzikl "Sušak, Sušak" (obnova) repriza

Hrvatski kulturni dom na Sušaku, Rijeka
Premijera: 16.10.2016.
Repriza: 17.10.2016.
Cijena ulaznice: 75kn i 85kn


Ulaznice se nalaze u prodaji:

https://www.entrio.hr/event/susak-susak-obnova-premijera-3435

https://www.entrio.hr/event/susak-susak-obnova-repriza--3436Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.