Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Antonija Blaće otkrila detalje o novom 'Gospodinu Savršenom'

Antonija Blaće upoznala je trećeg Gospodina Savršenog i svih 20 djevojaka pa zaključila kako će ovo biti - najbolja sezona dosad, a zašto to misli - otkrila je u intervjuu za RTL.

770414a862538dfabde389744eafe287_view_article_new.jpg
Budi najbolja verzija sebe.

Antonija Blaće zna sve o novoj sezoni Gospodina Savršenog koji uskoro počinje na RTL-u. Voditeljica je u intervjuu za rtl.hr otkrila što gledatelji mogu očekivati od trećeg Gospodina Savršenog.

Uskoro počinje treća sezona popularnog showa 'Gospodin Savršeni' - što mislite, zašto gledatelji rado prate taj format?

Idilična bajka na rubu stvarnosti, ali sa stvarnim ljudima. Zanimljivo je pratiti razvijanje odnosa. I, naravno, svi uvijek navijaju za ljubav.

Možete li gledateljima ukratko opisati proces nastanka emisije 'Gospodin Savršeni' - kako provodite casting za djevojke, a kako za Gospodina Savršenog? Je li zahtjevno pronaći djevojke i momka koji se upuštaju u traženje ljubavi pred kamerama?

Zapravo nije toliko teško pronaći sudionike jer se sad već dosta djevojaka i dečki sami prijave, ali mi si uvijek ostavljamo mogućnost da 'izađemo u svijet' i potražimo osobe za koje mislimo da bi bile dobre i otvorene za ljubav i show. No moram priznati kako se ovogodišnji Gospodin Savršeni sam prijavio!

Kakav je novi, treći Gospodin Savršeni? Jeste li vi zadovoljni odabirom i što mislite, hoće li se svidjeti djevojkama i gledateljima?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Jako sam zadovoljna s novim Gospodinom Savršenim, ove godine imamo znanstvenika i intelektualca, istovremeno sportskog duha, lijepo odgojenog čovjeka kojeg bi svaka majka, kako se kaže, poželjela za zeta. Može vam se više ili manje sviđati, može biti ili ne biti po vašem ukusu, ali nitko ne može reći da ove godine nemamo 'wow' kandidata.

Cijeli intervju pročitajte na rtl.hr.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.