Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

A1 Hrvatska i RTL uz Rundeka & Ekipu obilježavaju još jedan GLASNI tjedan!

Ovog četvrtka u Šibeniku posjetitelje festivala „A1 predstavlja GLASNO s Tvrđave„ očekuje prava glazbena poslastica

untitled-0078.jpg
Budi najbolja verzija sebe.

Šesteročlani bend poznat pod imenom RUNDEK & EKIPA 18. kolovoza stiže na šibensku Tvrđavu sv. Mihovila. Svi fanovi živopisnih i vibrantnih glazbenih nota tako će posjetiti festival A1 predstavlja GLASNO s Tvrđave i još jednom zaplesati uz samo Rundeku svojstven ritam.

shimmer fallback

Nakon sedam godina s Cargo Triom, 2017. godine umjetnik je ponovno okupio veliki bend s kojim do danas niže hitove. Mladi muzičari bogate zagrebačke glazbene scene, poznatiji i kao „Rundek & Ekipa“, donijet će standardno dobru glazbenu podlogu za GLASNO šibensko ljeto na Tvrđavi sv. Mihovila.

Najistaknutiji hitovi benda, kao i oni drugih izvođača koji su ovo ljetno nastupali na Tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku, objedinjeni su na posebnoj playlisti Glasno s Tvrđave x A1 koju glazbeni obožavatelji mogu pronaći na A1 Xplore Music by Deezer usluzi.

shimmer fallback

A1 Xplore Music by Deezer pretplatnici koji ipak neće moći ovog ljeta posjetiti šibensku Tvrđu tako će uz najpovoljniju tržišnu cijenu, najdulje besplatno probno razdoblje i slušanje glazbe u offline modeu, uz prethodno preuzimanje, svejedno moći uživati u probranim glazbenim notama između više od 90 milijuna dostupnih svjetskih i domaćih hitova putem Deezer aplikacije.

shimmer fallback

Korisnike usluge svakako će oduševiti i automatski kreirana personalizirana neprekinuta glazbena podloga, koju će opcija poznata pod nazivom Flow, kreirati prema pojedinačnim glazbenim preferencijama. Čak i više radosti mogla bi donijeti opcija Songcatcher namijenjena identifikaciji pjesama koje će korisnici po prvi puta čuti na koncertima, ili negdje drugdje, te će ih automatski pohraniti u njihove osobne kataloge kako bi ih mogli slušati i kasnije.

Posjetitelji festivala Songcatcherom zajamčeno će „uhvatiti“ samo najbolje hitove regionalne glazbe, a sudjelujući u aktivacijama koje je A1 Hrvatska pripremio za njih, svojim znanjem, vještinama ili jednostavno srećom osvojiti i vrijedne nagrade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

U A1 zoni posjetitelji će sudjelovati u aktivacijama kao što su „Slušaj hitove“, „Mumljam“ i „Čitaj s usana“ i uspješno prepoznati zadane pjesme kako bi osvojili razne nagrade. Dodatno iznenađenje krije se i ispod sjedala gdje nasumične sretnike očekuju skriveni pokloni.

Svoje ulaznice za najbolje koncerte u godini potražite na eventim.hr.

A1 Xplore Music by Deezer usluga je kojom A1 Hrvatska omogućuje svojim privatnim i poslovnim korisnicima uživanje u glazbenim hitovima bez reklama. Kako do usluge A1 Xplore Music by Deezer i najvećih hitova svih izvođača festivala A1 predstavlja Glasno s Tvrđave saznaj ovdje.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.