Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Superpar

Vrijeme je za novi zajednički izazov i nove eliminacije: 'Onaj par koji nam je prepreka do pobjede, njega sklanjam'

Nakon urnebesnog zadatka u kojem su muškarci morali pokazati koliko su dobri u multitaskanju, na redu je zajednički izazov, ali i nove eliminacije.

Superpar - parovi cekaju rezultate.PNG
Budi najbolja verzija sebe.

U ovom drugom ciklusu na tablici trenutno vode Anamarija i Filip s 1540 eura, dok su na začelju uvjerljivo Azelma i Ismet sa samo 200 eura.

Upravo stoga parovi će od jutra međusobno pričati o taktikama i stanju na tablici te će biti i više nego vidljivo da se natjecanje zahuktava.

''Danas nam je najvažnije da pobijedimo zbog našeg sina jer je on naš najvatreniji navijač'', priznat će Ismet dodatno se ''nabrijavajući'' za zadatak jutarnjim treningom.

''Imam tremu jer ta prva tri zadatka nismo izvršili, to ti već teško pada… Ne možemo biti u ovoj emisiji, a da baš ništa ne pobijedimo'', priznat će Anamarija pomalo nervozno svom Dragi.

''Onaj par koji nam je prepreka do pobjede, znači, njega sklanjam, ostavljam onaj lakši par za koji smatram da se dovoljno ne poznaje i idemo dalje'', poručit će samouvjereno Davor i Meri, dok ostali ipak neće biti toliko izravni.

A novi zadatak osim brzine, zahtijevat će i snalažljivost te dobru komunikaciju parova, što će nekima itekako nedostajati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Kako će izgledati novi zadatak, tko će biti najbolji, a tko napušta 'Superpar', gledatelji će doznati već večeras od 21.15 sati na RTL-u.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.