Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Superpar

Meri i Davor sigurni su u svoju taktiku: 'Uvijek smo se borili, a borit ćemo se i sada'

Nakon urnebesnog zadatka u kojem su muškarci morali pokazati koliko su dobri u multitaskanju, na redu je zajednički izazov, ali i nove eliminacije, stoga su Meri i Davor raspravljali o svojoj taktici.

Budi najbolja verzija sebe.

"Možda i prođemo ako se ti i ja ne takmičimo jedno protiv drugoga", rekla je Meri Davoru dok su se ujutro spremali u sobi.

"U principu, moraš me slušati", rekao je Davor pokušavajući objasniti njihovu taktiku, na što ga je Martina prekinula, ali Davor se nije dao smesti pa je dodao: "Znači, moraš me slušati, a ako ti budeš sigurna u nešto, onda ću ja slušati tebe."

"Ne znam kakav će biti izazov, ali nećemo se dati. Došli smo ovdje s ciljem, zbog naših anđela", rekao je Davor misleći pritom na njihovo troje djece.

Meri je rekla kako je njoj super što danas nema klađenja jer to ne voli. Davor je zatim rekao kako moraju pronaći neki način za eliminciju, ali Meri želi svemu pristupiti, kako kaže 'sportski'.

"Onaj par koji nam je prepreka do pobjede, znači, njega sklanjam, ostavljam onaj lakši par za koji smatram da se dovoljno ne poznaje i idemo dalje", zaključio je samouvjereno Davor.

"Nećemo plakati jer je bilo i težih situacija", dodao je Davor, a Meri se složila pa se prisjetila ratnih vremena, odgajanja djece bez pomoći i života u podstanarstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

"Mislim da smo veliki fajteri i uzor našoj djeci. I njih učimo da budu borci", rekao je Davor i dodao da su se uvijek borili i da se nikad nisu predali, pa tako neće ni danas.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.