Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Savjeti za čišćenje kaljenog stakla

Postoji nekoliko načina za čišćenje kaljenog stakla pa ćemo neke za vas izdvojiti u nastavku

Savjeti za čišćenje kaljenog stakla
Budi najbolja verzija sebe.

Čišćenje kaljenog stakla često nam stvara problem jer se obično radi o većim i teže dostupnim površinama, ali uz ovih nekoliko načina za čišćenje kaljenog stakla, primijetit ćete veliku razliku u čistoći vašeg kaljenog stakla.

Čistoća stakla nakon čišćenja govori sama za sebe i dokaz je da sljedeća tri sastojka imaju veliku moć uklanjanja i najtvrdokornijih mrlja na takvom staklu.

shimmer fallbackNa primjer osušene naslage sapuna u kupaonici koje se pojavljuju stalno, jer  stalno peremo ruke i tuširamo se, a nije nam baš najzgodnije nakon svake uporabe kupaonice raditi i temeljito čišćenje kaljenog stakla.

Da biste izbjegli mučenje s odstranjivanjem naslaga upotrijebite kuhinjsku spužvu s drškom, deterdženta i sredstva za ispiranje posuđa.Takve spužvice s drškom možete nabaviti u svakom supermarketu i vrlo su praktične. 

Ocat je također odlično sredstvo za čišćenje i otklanjanje kamenca. Napravite mješavinu vode i octa 1:4 koju ćete jednom tjedno nanijeti na staklo i prebrisati.
Kaljeno staklo obično očistimo mekom spužvicom sa sredstvom za čišćenje stakla i vodom, ali staklena vrata možete čistiti i omekšivačem rublja.

Nadamo se da vam je ovih nekoliko savjeta za čišćenje kaljenog stakla bilo od koristi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.