Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Savjeti što ponijeti na kampiranje

Spremate se za kampiranje nakon što prođu sve ove nedaće s COVIDOM, a ne znate što ponijeti na kampiranje? Evo nekoliko savjeta koje izdvajamo za vas, tako da budete spremni kada dođe vrijeme za to

Savjeti što ponijeti na kampiranje
Budi najbolja verzija sebe.

Odgovor na pitanje što ponijeti na kampiranje, naravno ovisi o vašim osobnim potrebama i prostoru.
Nakon što ste se odlučili za kampiranje, zasigurno se pitate što ponijeti na kampiranje. Na kampiranje uglavnom idemo s automobilom, a ako i vi idete automobilom, vjerojatno imate dovoljno mjesta da ponesete i stvari koje vam nisu najnužnije.
Što ponijeti na kampiranje ako putujete autostopom ili autobusom, koje su osnovne stvari za kampiranje?
Ruksak i pokoja plastična vrećica jedini su vam spremnici i morate biti ekonomičniji.
Vreća za spavanje je nužna ako ne znate što ponijeti na kampiranje ona je ono osnovno što ide uz šator.
Što se vreća za spavanje tiče, vodite računa o tome za koje su vrijeme ili godišnje doba namijenjene
Šator je prva stvar bez koje ne možete.  Šator je dio kamperske opreme na koji ćete potrošiti možda najviše novca. 
Vaša odluka ovisi o tome hoće li kampiranje biti nešto što radite samo povremeno ili će vam to postati navika pa o tome ovisi i cijena.
Jeftiniji šatori mogu svoj posao odraditi itekako dobro, ali ako mislite da je kampiranje nešto što ćete raditi redovito i godinama, nije loša ideja uložiti nešto više novca.

I ono što je važno su potrepštine. Higijenske potrepštine tu idu na prvo mjesto. Treba ponijeti u velikim količinama, od ručnika, kako papirnatih, tako i običnih, toaletnog papira, dezinficijensa, tople odjeće za hladne noći, deka za pokrivanje na kojima možete ležati i gledati zvijezde, zaštite od komaraca, ekstra odjeće, jer će ona koju na sebi imate biti ubrzo prljava od smole ili zemlje ili puna mrtvih kukaca…

A sada kada znate što ponijeti na kampiranje reći ćemo i u što je najbolje spakirati stvari. To je vreća. Vreća za stvari je najbolja torba za pakiranje stvari jer je mekana i lako se može smjestiti bilo gdje u šator.

Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.