Budi najbolja verzija sebe.

TOP pet skrivenih destinacija na kojima ćeš moći uživati bez gužve

Vrlo je vjerojatno kako ćemo ove godine, ako ćemo uopće moći, ljetovati u Hrvatskoj. Ako ne voliš gužvu, potražile smo skrovita mjesta na kojima sigurno nećeš susresti puno turista

Koronavirus je učinio svoje ne samo na stanovnicima Hrvatske, nego i na domaćem turizmu. Zatvaranje granica i ograničavanje kretanja ove će godine dovesti do značajnog pada u broju turista što znači da je odgovornost očuvanja domaćeg turizma na nama. Iako nije zabranjeno, zbog naše sigurnosti i sigurnosti svih oko nas, ne preporučuje se putovati izvan zemlje ako to nije nužno niti nakon otvaranja granica. Idealna kombinacija je tada odmor na nekoj od hrvatskih plaža. 


No nisu ni sve naše plaže jednako sigurne. Popularna mjesta poput velikih gradova zasigurno će biti prepuna domaćih, ali i stranih turista koji se odluče posjetiti Hrvatsku. Zato smo potražili mala i skrivena mjesta u kojima možeš uživati u svim blagodatima Jadrana bez gužve na plaži. Iako je situacija trenutno neizvjesna i ne znamo kako će nam izgledati ljeto, uvijek je dobro imati plan. Istraži mjesta koja smo pronašle i možda baš jedno od njih bude tvoja ovogodišnja destinacija. Mi već možemo čuti morske valove kako nježno zapljuskuju obalu.

Beach Waves GIF from Beach GIFs

Budi najbolja verzija sebe.1/6
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.