Budi najbolja verzija sebe.

SPA put oko svijeta

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera vodi vas na SPA putovanje oko svijeta

Budi najbolja verzija sebe.

Zamislite ovakvo putovanje u egzotične sfere užitaka. Prvi korak rituala počinje eksfoliacijom, pilingom koji kožu ostavlja glatkom i revitaliziranom. Potom mliječna kupka, s aromatičnim egzotičnim uljima, poput one za Kleopatru – čisti luksuz koji tijelo dovodi u harmoniju. Masaža s ajurvedskim elementima otpušta tenzije nakupljene u tijelu, a kao završni “touch” tu je božanstveni kremasti wrap za tijelo koji kožu čini nahranjenom, mekom i nježnom.Ili biste ipak otputovali nešto sjevernije? Baš poput sportašice Sandre Perković koja obožava tretman Merveille Arctique čija je baza ekstrakt alge Boreal iz hladnih mora i islandske mahovine, koji počinje ugodnim zagrijavanjem u kupki od pjenušavih kristala. Na tako zagrijano tijelo još bolje djeluje piling koji slijedi, a vrhunac je masaža ledom rashlađenim kuglama. Ovaj arktički ritual traje dva sata, a prati ga posebno osmišljena glazba i miris Arctic Snow s notama snježnobijelih cvjetova.

”Oduševio me je ovaj toplo-hladni tretman, savršen je to spoj za potpuno opuštanje tijela. Inače sam pobornik skandinavske filozofije, a Hotel & Spa Iadera je idealan za takav svjetonazor, ovdje je tako lako ugoditi samom sebi, a to nam svima treba i često fali u životu”, rekla je Sandra Perković.

Budi najbolja verzija sebe.U 6000 četvornih metara prostranom Acquapura SPA centru u Falkensteineru Hotelu & Spa Iadera možete se ugodno ugrijati u prostranim saunama, opustiti u dva grijana bazena iz kojih puca pogled na morske pejzaže kao podsjetnik na ljetne dane, a prostorije za opuštanje oduševljavaju interijerom i dizajnom. Birajte još neki od signature tretmana i spremni ste za SPA put oko svijeta!

Foto: Filip Brala & EXE produkcijaViše informacija: https://www.falkensteiner.com/hr/hotel/iadera

Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.