Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Plaža iz snova

Istarski gradić koji bi se trebao naći na tvom popisu destinacija ovo ljeto

Nekadašnje ribarsko naselje Rabac danas privlači sve više turista - dijelom zbog pitoresknih uličica, dijelom zbog savršenih plaža

Rabac
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
Budi najbolja verzija sebe.

Iako na prvu izgleda kao da je smješten negdje u Italiji, iznenadilo bi te da se ovaj prekrasni gradić zapravo nalazi u Istri. Šarene kućice smještene tik uz čisto, plavo more i plaža koja ostavlja bez daha ono je po čemu možeš prepoznati Rabac, naselje koje se nalazi nedaleko od Labina u Istri.

Image
Mjesto iz snova

Brseč - gradić na Opatijskoj rivijeri s jednom od najljepših plaža na Jadranu

Često nazivan "biserom Kvarnera" zbog svojih prirodnih ljepota, Rabac je danas poznato odredište za odmor, a nekada je bio malo ribarsko selo, čiji se turizam počeo razvijati tek početkom šezdesetih godina.

Od onda, u Rapcu su izgrađeni brojni hoteli, kampovi, ali i šarmantne, šarene kućice koje ovom mjestu daju dozu posebnosti, uz biserno bijele plaže i kristalno plavo more, koje Rabac čine idealnim mjestom za odmor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Živopisne uličice ovog grada kriju mnoge kulturne događaje, restorane u kojima možeš uživati u ukusnim istarskim specijalitetima, ali i savršene "Instagram" lokacije na kojima možeš "okinuti" prekrasne fotografije.

Udaljen svega tri sata vožnje od Zagreba, Rabac je savršena lokacija za ljetovanje ili vikend-odmor na kojoj se možeš maksimalno opustiti i napuniti baterije, a i nas je osvojio na prvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.