Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Odmor u robinzonskom stilu

Pronašle smo prekrasnu malu kućicu uz rijeku za odmor iz snova

Drvena kućica uz rijeku kao stvorena je za odmor i bijeg od stvarnosti, a mi smo ju pronašle na Airbnbu

kucauzrijeku.jpg
Foto: Airbnb
Budi najbolja verzija sebe.

Zamisli - ujutro se probudiš, izađeš na terasu sa šalicom jutarnje kave, a s malene, drvene terase proteže se divan pogled na tirkiznu rijeku i beskrajno šumsko zelenilo oko nje. Uz žubor rijeke okupane sunčevim svjetlom, ovo zaista zvuči kao savršen odmor i bijeg iz stvarnosti, a dobra vijest je i da ga možeš ostvariti.

Image
Bijeg u prirodu

Šarmantne kućice na drvetu idealne za vikend avanturiste

Riverland ili Riječna zemlja ime je imanja koje smo pronašle na Airbnbu - sastoji se od dvije prekrasne kućice uz rijeku i pružit će ti upravo ono što ti treba - zdravu dozu eskapizma i odmor u prirodi u robinzonskom stilu. Smještena u malenom naselju Zvečaj u sastavu Duge Rese u Karlovačkoj županiji, ovo je mirna oaza okružena zelenom vodom rijeke Mrežnice, a nudi ti jedinstvenu priliku da se odmoriš od svakodnevice.

shimmer fallback
shimmer fallback

U svaku od dviju kućica izgrađenih u drvenom stilu moguće je smjestiti dvoje do četvero gostiju, a svaka se kućica sastoji od galerije s pogledom na rijeku, na kojoj se nalazi bračni krevet, te od prizemlja u kojem je smještena sofa.

shimmer fallback
shimmer fallback

Poput pravog odmora u robinzonskom stilu, sva svjetla na ovom imanju su na solarni pogon, s jednom stanicom za punjenje za mobilni telefon. Tuševi se nalaze izvan kuće, s kemijskim zahodima preko mosta, a gosti na raspolaganju još imaju i vanjski roštilj.

shimmer fallback
shimmer fallback

Za sve koji se žele isključiti od svakodnevice i napuniti baterije, ove su kućice savršen izbor - a prvi slobodan termin za noćenje u ovim jedinstvenim kućicama pronašle smo krajem lipnja, po cijeni od 750 kuna za noćenje.

shimmer fallback
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.