Budi najbolja verzija sebe.

Ovog ljeta biramo aktivni odmor u prirodi, pa smo izdvojile nekoliko omiljenih pješačkih staza u Hrvatskoj

Idealno je vrijeme da plaže, kafiće i gradske ulice zamijeniš aktivnim odmorom u prirodi i uživaš u svježem zraku

Godišnji odmor vjerojatno je svima najdraže doba u godini. Prva misao koja većini pada na pamet kad razmišljaju o odmoru je opuštajuća slika koja uključuje sunce ili debeli hlad, more i plažu u blizini i dobru knjigu u rukama, a možda i pokoji koktel, a sve to uz, naravno - ležanje.

Koliko god to zvuči primamljivo, zapravo nema dugoročne prednosti ove vrste odmora. Moramo preispitati na koji način želimo provoditi svoje slobodno vrijeme, imajući na umu da bi trebalo dugoročno pozitivno utjecati na naš život.


U svakodnevnom životu pokušavamo uravnotežiti svoj radni i privatni život. Živimo brzim načinom života koje nam često ostavlja osjećaj stresa i stalnu potrebu za još više i više vremena u danu, stoga je ključno da tijekom godišnjeg odmora zapravo obnovimo energiju i iskusimo stvari daleko od svakodnevnog užurbanog okruženja.

Zbog toga, ali i zbog činjenice da živimo u izazovnim vremenima zbog pandemije koronavirusa - ovo je ljeto idealno da plaže, kafiće i gradske ulice zamijeniš aktivnim odmorom u prirodi i uživaš u svježem zraku. Budući da smo velike ljubiteljice hodanja i planinarenja, izdvojile smo neke od naših omiljenih pješačkih staza u Lijepoj Našoj, stoga baci pogled na naše prijedloge i - put pod noge!

Budi najbolja verzija sebe.
1/7
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.