Budi najbolja verzija sebe.

Inovativna turistička ponuda za odmor i poslovna događanja sa stilom

Ilirija Biograd pruža jedinstven doživljaj Mediterana i predstavlja inovativan integrirani turistički proizvod za početak nove turističke sezone

Budi najbolja verzija sebe.

Uživanje u odmoru u prekrasnim hotelima i vilama uz samu obalu mora, nezaboravan wellness užitak,  krstarenje zadarskim arhipelagom na luksuznoj jahti, posjet  Zadru, tisućljetnoj prijestolnici Dalmacije, spoj tradicije i vrhunske usluge na obiteljskom posjedu – Ilirija Travel pruža jedinstven doživljaj Mediterana kroz cjelovit pristup i integrirani turistički proizvod.

Biogradska tvrtka Ilirija d.d. s tradicijom dugom 58 godina čije poslovanje obuhvaća najznačajnije segmentne turističke ponude: hotelijerstvo, nautiku i kamping, svoju ponudu temelji na načelima kontinuiranog, održivog i odgovornog ulaganja koji gostima omogućuje potpuni doživljaj cijele destinacije, kombinirajući na najbolji mogući način ljepote zadarske regije, njenu povijest i kulturu, gastronomsku ponudu i vrhunsku uslugu.U samom srcu Jadranske obale, okružen najatraktivnijim dalmatinskim otocima, s čak pet nacionalnih parkova i dva parka prirode u blizini, Biograd na Moru idealna je destinacija za organizaciju različitih poslovnih događaja, vjenčanja, team buildinga i godišnjeg odmora za pamćenje.

Smješteni su uz samu obalu mora, u centru Biograda na Moru, Ilirija hoteli nude jedinstveni ambijent upotpunjen modernim dizajnom s autentičnim detaljima, dok su sobe opremljene prema visokim standardima. Kongresne dvorane, wellness & beauty centar, otvoreni grijani bazen, fitness dvorana, a’la carte restorani, hotelskih barovi, marina, tenis centar,  biciklističke i rekreacijske staze, novoizgrađena šetnica uz more... samo su dio široke ponude.


Blizina Kornatskog arhipelaga čini Marinu Kornati i grad Biograd centrom domaćeg i međunarodnog nautičkog turizma, a gostima je na raspolaganju i event brod Nada.

Event brod Nada - nezaboravan doživljaj krstarenja zadarskim arhipelagom

Budi najbolja verzija sebe.

Krstarenje zadarskim arhipelagom, miris mora i zvuk galebova, nezaboravan pogled na pučinu i otoke te jedan od najljepših zalaska sunca na svijetu – event brod Nada omogućuje organizaciju različitih događanja o kojima će se još dugo pričati.

Luksuzni event brod Nada jedinstveni je turistički proizvod Ilirije d.d., biogradske tvrtke s više od 58 godina tradicije, nastao prenamjenom staroga broda u ploveći konferencijski centar. Multifunkcionalne namjene, ujedno luksuzan restoran i lounge bar, brod je idealan za poslovna i privatna događanja, uz besprijekornu ugostiteljsku uslugu tijekom cijele plovidbe.

Svako isplovljavanje popraćeno je nezaboravnom scenografijom mora, otoka, zalaska sunca i zvijezda, a uz skrivene ljepote jadranskog akvatorija boravak na event brodu Nada predstavlja uistinu poseban doživljaj. Uz ekskluzivna dnevna i noćna krstarenja, Nada je namijenjena jednodnevnim poslovnim skupovima, manjim konferencijama, seminarima i prezentacijama, ali je i idealno mjesto za sastanke, različita primanja, bankete i vjenčanja.

Dužina broda je 35 metara, širina 6,8 metara, dubina gaza 2,5 metra, a Nada nema ograničenja u pristupu gotovo svim većim i manjim lukama na Jadranu. S kapacitetom za 180 osoba na dvije palube, nudi vrhunsku konferencijsku audio i vizualnu opremu, najmoderniji lightshow, promjenjiv postav stolova i sjedala, od svečanog prijema s crvenim tepihom, gala gastronomskog doživljaja do cocktail loungea i disco partyja.Arsenal i Ražnjevića dvori - atraktivni i savršeni za evente

Jedinstvenu ponudu upotpunjuje i Arsenal, najatraktivniji multimedijalni i kulturni centar u regiji. Eksluzivni prostor koji datira iz 16. stoljeća svako će događanje učiniti uistinu posebnim. Integrirani turistički proizvod može se pohvaliti i prvim hrvatskih difuznim hotelom. Ražnjevića dvori A.D. 1307. predstavlja izuzetan agro projekt koji promovira ruralni i agro turizam temeljen na očuvanoj baštini te prirodnim i kulturnim vrijednostima.Budi najbolja verzija sebe.


Više informacija:
Ilirija d.d., Tina Ujevića 7, Biograd na Moru
www.ilirijabiograd.com

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.