Budi najbolja verzija sebe.

15 nestvarnih hotela u kojima ćeš poželjeti provesti cijeli odmor

Oprez: Ovi hoteli toliko su dobri da nećeš htjeti izlaziti iz njih

Budi najbolja verzija sebe.

Obično su hoteli mjesta na kojima ne provodimo puno vremena. Služe nam kao mjesto za spavanje i ostavljanje teških kofera kako bismo mogle uživati u istraživanju i svim turističkim stvarima koje volimo raditi. 

Međutim, neki hoteli izgledaju toliko dobro da bi mogle razmisliti o odlasku tamo samo radi razgledavanja hotela!

Ukoliko se ikad nađeš u jednom od njih, pripazi - jer možda ih nećeš htjeti napustiti!

Koji je tvoj favorit?


Budi najbolja verzija sebe.

Amangiri, Canyon Point, Utah, SAD

Ovaj hotel u potpunosti se uklopio u prirodu. Dakle, ako odlučiš prenoćiti ovdje, zasigurno ćeš uživati u nestvarnoj prirodi, stijenama i planisnkim predjeliima koji okružuju ovo mjesto.

Budi najbolja verzija sebe.

Sheraton Huzhou Hot Spring Resort, Huzhou, Kina

Ovaj luksuzni hotel ima nekoliko nadimaka, uključujući "Hotel Horseshoe" i "Doughnut Hotel" - zbog svog specifičnog i veličanstvenog oblika. 

Propeller Island City Lodge, Berlin, Njemačka

Ovaj je hotel također i umjetnička instalacija. Ima puno soba i svaka od njih ima jedinstven dizajn! Ipak, trenutno je hotel zatvoren "radi popravaka i novog koncepta".

Free Spirit Spheres, Vancouver Island, British Columbia, Kanada

Ovaj čaroban hotel ima kućice na stablima umjestoo klasičnih soba. Nema boljeg načina da se ponovno povežeš s prirodom!


Bivacco Gervasutti, Frebouze Glacier, Mont Blanc, Italija

Nazvan prema alpskom alpinistu Giustu Gervasuttiju, ovaj hotel s kapsulama smješten je na rubu litice. Vrlo je popularno mjesto za planinarenje, skijanje i snowboarding, a pogled je spektakularan!


Neemrana Fort Palace, Neemrana, Indija

Ovaj prekrasan hotel iz 15. stoljeća u Rajasthanu nije samo jedno od najstarijih odmarališta u Indiji, već je i čudesno mjesto s visećim vrtovima, bazenima, pa čak i zip lineom!


Seven Hotel, Pariz, Francuska

Ovaj boutique hotel u Parizu može itekako unijeti neke čarolije u tvoj život - samo pogledaj taj lebdeći krevet i jedinstveni dizajn interijera zbog kojeg nisi sigurna jesi li u snu ili filmu!

Sextantio Le Grotte della Civita, Matera, Italija

Ovaj je hotel smješten u labirintu špilja koje su na popisu UNESCO-a. Nakon što su obnovljene, u njima se može i odsjesti te upoznati Italiju na potpuno drugačiji način.  


Thorngrove Manor Hotel, Adelaide, Australija

Boravak u ovom hotelu mogao bi ti se činiti kao da si u bajci. Ako tražiš mjesto na koje bi mogla otići na romantično putovanje, ovo je savršen izbor!


Lloyd Hotel, Amsterdam, Nizozemska

Želiš se zabaviti bez napuštanja hotelske sobe? U ovom ćeš hotelu pronaći ljuljačku i viseću mrežu pa ti sigurno neće biti dosadno!

Crane Hotel Faralda, Amsterdam, Nizozemska

Iako se radi o jako neobičnom mjestu za hotel, podjednako je prikladan kao i drugi konvencionalni hoteli! Ono što ga čini još posebnijim je to što možete isprobati i bungee jumping s vrha dizalice!


Treehotel, Tällberg, Švedska

Ljubiteljice znanstvene fantastike, ovo će mjesto biti poslastica za vas! Ovo je još jedan hotel koji ti pruža priliku da provedeš neko vrijeme među drvećem, ali ovaj put, može biti u obliku NLO-a!


Fantasyland Hotel, Edmonton, Kanada

Želiš li putovati u svemir ili spavati u igluu? Tvoja se želja može ostvariti ako odsjedneš u ovom hotelu. A postoje i mnoge druge tematske sobe, tako da će zasigurno svatko naći nešto za sebe!


Cava & Hotel Mastinell, Vilafranca, Španjolska

Ovo se mjesto preporučuje svima koji vole vino. Hotel je okružen vinogradima, a možeš posjetiti lokalnu vinariju, kupati se u vinskoj kupki, gaziti grožđe nogama i raditi mnoštvo drugih zabavnih aktivnosti koje uključuju grožđe i vino!


La Balade des Gnomes, Durbuy, Belgija

Još jedan hotel u kojem možeš zamisliti da si u bajci. Sobe su uređene prema mitovima i legendama iz cijelog svijeta!


Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.