Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Kakva večer u Masked Singeru!

Ispod Banane skrivao se Edo Mehmedović, a ispod Pantere Mila Elegović: 'Ovo je jedno nadnaravno i predivno iskustvo!'

Iza nas je još jedna uzbudljiva epizoda 'Masked Singera, i to najnapetija do sada! Čak osam maski zapjevalo je na pozornici, a dvije su morale otkriti svoj identitet.

MS_Mila Elegovic 2.jfif
Budi najbolja verzija sebe.

Odmah na početku voditeljica Nikolina Pišek pozdravila je publiku i detektive te najavila pravi spektakl, ali i podsjetila na borbu detektiva za trofej 'Zlatno uho'.

shimmer fallback

Zatim je na pozornicu pozvala maske skupine A, od kojih će jedna napustiti show već na polovici emisije. Prva je uz povike izašla Banana, zatim i Čudnovište, potom Medo te Leptirica.

shimmer fallback

Večer sjajnih nastupa otvorila je Banana, koja je u prilogu istaknula i svoju romantičnu stranu, no ipak je ostala dosljedna svom glazbenom izričaju te izvela Eminemov hit 'Lose Yourself'.

shimmer fallback

''Ovo je neki dečko iz kvarta'', složili su se panelisti kako im je Banana jedna od najvećih nedoumica.

Saša je posumnjao da bi se ispod maske mogao skrivati trener Edo iz 'Života na vagi', dok je Antonija predložila ime rukometaša Zlatka Horvata. Borko je predložio kuhara Davida Skoku, a Nives voditelja Nenu Pavinčića.

shimmer fallback

Na redu je već bilo slatko Čudnovište koje je sve iznenadilo i rasplesalo Oliverovom 'Ča će mi Copacabana'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

''Čudnovište, stvarno odlično pjevaš!'' pohvalio je Saša pa predložio Juru Brkljaču. Antonija je dodala ime Marka Kutlića. Nives je dobacila ime Stjepana Hausera, a Borko u svom stilu kako smatra da je ispod komičar i voditelj Luka Bulić.

Do pozornice je već doletjela Leptirica te zapjevala veliki megahit 'Flowers' Miley Cyrus.

shimmer fallback

Saši se učinilo da je to Renata Sopek, a Antoniji Vanja Halilović. Nives je predložila Tatjanu Jurić.

''Krivo ste razmišljali… To je glumica HNK Iva Mihalić'', Borko ih je pokušao razuvjeriti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Skupinu A zatvorio je Medo koji je zapjevao popularnu 'Evo noći, evo ludila'.

''Ja vjerujem u nemoguće – Zoran Šprajc'', sve je nasmijao Borko, dok je Antonija dodala da se ne može odlučiti između njega i Andrije Jarka. Nives je dobacila ime Dubravka Šimenca.

shimmer fallback

Maske su se ponovno pridružile na pozornici, a Nikolina je otvorila glasanje. Nakon napetih trenutaka čekanja, otkriveno je kako emisiju napušta – Banana!

Detektivi su bili tužni, no jedva su čekali doznati tko se skriva ispod. Uz glasno navijanje masku je skinuo upravo trener 'Života na vagi' Edo Mehmedović!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

''Uspio sam zavarati i svoje kćeri i one su sad u apsolutnom šoku. Nisam na kuglanju ni na rukometu… U Masked Singeru sam! Hvala što ste mi dopustili da se uživim u ovaj fantastičan lik Banane. Bilo je čarobno i posebno iskustvo'', rekao je Edo uz veliki pljesak.

Na pozornicu su već pozvane i maske skupine B – Pantera, Kraljica, Vrtni Patuljak i Tovar.

shimmer fallback

Pantera je prva sve rasplesala Madonninim hitom 'Hung Up'. Nives je predložila Milu Elegović, a složili su se i svi ostali detektivi.

Tovar je sve dirnuo pjesmom Vinka Coce 'Vilo moja'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

''Kako ti to pjevaš a da te mi nismo još otkrili'', pitala se Antonija.

Borko je predložio Luku Nižetića, a Antonija se i dalje držala Marka Škugora kojeg je već predložila. Nives je smatrala da je to Đani Stipaničev.

shimmer fallback

''Ne mogu trebati da mi je trebalo ovako dugo. Sram me je, čovjek s kojim sam svojedobno proveo 365 dana! Damir Kedžo!'' Saša je bio u nevjerici.

Vrtni Patuljak bio je već spreman za svoj nastup, a izveo je ''Meni se pleše'' grupe M.O.R.T.

''Toliko dobro brani svoj identitet da mislim da je to Dominik Livakovi'', Saša je nasmijao sve u studiju.

Kraj ove sjajne večeri završila je Kraljica maestralnom izvedbom pjesme 'Teške boje' Gorana Bareta i Majki.

shimmer fallback

Saša je i dalje bio uvjeren da je to Jadranka Kosor, dok je Antonija kao dodatan prijedlog dala i Vesnu Pusić. ''Hloverka Novak-Srzić'', viknuo je i Borko za kraj.

Još jednom večeras Nikolina je otvorila linije za glasanje i pozvala četiri maske grupe B. Napetost u studiju itekako se mogla osjetiti, a voditeljica je obznanila kako je druga maska koja večeras napušta show – Pantera!

Uz pljesak i navijanje, masku je skinula Mila Elegović!

shimmer fallback

''Najgore je bilo sakriti se od Borka. Dođite u Masked Singer jer je ovo jedno nadnaravno i predivno iskustvo'', poručila je glumica.

Nikolina je obavijestila paneliste da je jedino Saša nakon Panterina prvog nastupa naveo upravo ime Mile Elegović i tako je dobio još jedan bod u borbi za 'Zlatno uho'.

Tko idući skida svoju masku i otkriva zvjezdani identitet, gledtelji će doznati već sljedeće subote od 20.15 sati u megaspektaklu 'Masked Singer'.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.