Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Masked Singer

Broj maski se prepolovio, a borba detektiva sve je napetija: 'Red je da zlatni dečko dobije zlatno uho, neće valjda Borko!'

Sve je spremno za još jedan spektakl u studiju 'Masked Singera', večeras od 20.15 sati, uživo na RTL-u.

MS - Sasa Lozar.jpg
Budi najbolja verzija sebe.

Nakon što su se prošle subote konačno spojile maske iz skupina A i B i zapjevale na istoj pozornici, a svoj su identitet otkrili Edo Mehmedović ispod Banane te Pantera Mila Elegović, vrijeme je za nova zvjezdana uzbuđenja i još jedno otkrivanje identiteta!

Ukupan početni broj maski sada se prepolovio i ostalo ih je još samo šest, a tri nova dvoboja bit će napetija nego ikad prije.

shimmer fallback

Medo, Čudnovište, Tovar, Kraljica, Vrtni patuljak i Leptirica već dobro znaju da su uspjeli osvojiti te dobro zavarati gledatelje i paneliste pa svaki njihov novi nastup mora biti uistinu spektakularan kako bi tu svoju misiju uspješno nastavili. A tako će biti i večeras jer glasnice se bruse, a nove plesne koreografije već naveliko uvježbavaju. Uz to, studijom će se prvi put zaoriti talijanski, a jedna će maska konačno zapjevati na hrvatskom pa će biti zanimljivo vidjeti hoće li detektivi zbog toga biti korak bliže rješavanju misterija!

I među panelistima je sve glasnije, a trofej 'Zlatno uho' sve im je primamljiviji pa su njihove metode sve raznolikije. Iako su svi oduševljeni detaljnosti analize Nives Celzijus i faktografskim podacima koje iznese svake subote, u prethodnoj je epizodi potpuno rasturio Saša Lozar koji ima najviše razloga za veselje u napetoj utrci za trofej.

Naime, upravo on trenutno vodi s dva osvojena boda. Iza njega je Borko s jednim osvojenim bodom, a detektivke su trenutno još uvijek na nuli.

shimmer fallback

U prošloj je epizodi Saša, iako prekasno, izvrsno detektirao kako se ispod maske Banane skriva upravo Edo, a kao šećer na kraju dobio je bod za Panteru jer je, čim ju prvi put čuo, na papir zapisao kako to mora biti Mila Elegović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

''S obzirom na to da sam ja zlatni dečko zlatne kose i zlatnog brka, red je da dobijem i Zlatno uho. Neće valjda Borko!'' šali se Saša na račun svog kolege detektiva pa dodaje, ''Očekujem da večeras napokon skinemo bar jednu masku od onih koje nas najviše muče – Vrtni patuljak ili Čudnovište, te doznamo je li ispod maske Kraljice stvarno 'J.K.'.''

A kakve će sreće biti večeras, hoće li mu se netko od panelista približiti i s kojom ćemo se maskom nakon sjajnih novih duela ipak morati zauvijek pozdraviti – gledatelji će doznati od 20.15 sati u 'Masked Singeru'.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.